Ponturi De Minaur vs Novak Djokovic – United Cup

Sursă foto: Twitter – Novak Djokovic

Ponturi De Minaur vs Novak Djokovic – Sferturile de finală la United Cup continuă să ne surprindă, unul dintre meciuri fiind dat între două dintre cele mai bune naționale, care au făcut furori și la Cupa Davis. În duelul greilor dintre Australia și Serbia la simplu De Minaur și Djokovic se vor lupta pentru puctul prețios pentru a-și duce echipa mai departe în competiție. Mai departe vom vedea cu ce vin nou cei doi jucători și îți vom oferi un pariu de cota 2 la Unibet, una dintre cele mai de încredere case pariuri online România.

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

De Minaur cu probleme în ultimele confruntări

Ultimele evoluții ale australianului pentru echipa națională nu au fost conform așteptărilor și se pare că a lăsat garda jos în momentele importante. Subliniez această afirmație datorită eșecului mare din finala de la Cupa Davis, unde pierde în meciul de simplu contra lui Sinner cu un scor umilitor, 6-3 în primul set și 6-0 în al doilea. Nu sunt de judecat aparițiile puțin mai slabe, mai ales că a reușit să fie de mare ajutor Australiei în momentele grele.

Aflat pe locul 12 la ATP acesta este în prezent cel mai bun australian și poate realiza cel mai important pas pentru echipă în calificare mai departe. De menționat că singurul meci contra lui Djokovic s-a încheiat drastic pentru De Minaur chiar la începutul lui 2023, când pierde cu 3-0 la Australian Open.

Djokovic țintește către un nou trofeu

Cel mai titrat tenismen din prezent își cară din nou echipa către o competiție importantă între naționale. Locul 1 mondial nu termină anul 2023 așa cum și-a dorit și este înfrânt de doi adversari de top în ultimele 2 meciuri, Alcaraz și Sinner. Punctez asupra meciului contra italianului Sinner datorită importanței acestuia. Serbia nu a mai apucat finala la Cupa Davis după ce Sinner a încheiat speranțele lui Djokovic de a pune mâna pe trofeu.

Sârbul acuză ceva dureri la mâna dreaptă după victoria cu Lehecka, dar succesul din anul 2023 contra De Minaur nu ar trebui să-i ofere emoții în vederea victoriei și putem avea al 44-lea meci consecutiv câștigat de Djokovic în Australia.

Ponturi De Minaur vs Novak Djokovic

Peste 19,5 game-uri - Cota 1.83

Începutul bun de sezon pentru Novak îl pune pe gânduri pe australian, mai ales după ce în singurul meci direct pierde fără set câștigat cu 6-2, 6-1 și 6-2 la Australian Open. Nici Australianul nu este într-o formă proastă, dar se pare că ratarea trofeului de la Cupa Davis îl bântuie. Cu o cotă de 1.83 la Unibet numărul de seturi depinde și dacă Australianul va avea ceva de arătat și cu siguranță se anunță un meci greu pentru acesta.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON