Misiunea săptămânală de Tenis. Câştigă 50 RON freebet

Misiunea săptămânală de Tenis la Betano vă așteaptă din nou cu posibilitatea de a obține suma de 50 RON pariu gratuit, misiune care se încheie în mai puțin de 7 zile, perioadă în care trebuie să plasezi 300 de lei pe evenimentele din tenis. Chiar dacă ATP Tour a luat sfârșit avem parte de numeroase competiții care te pot ajuta în a te orienta către un bilet inspirat, mai ales că te voi ajuta la final să te hotărăști oferindu-ți o cotă generoasă la Cupa David, dintre Canada vs Finlanda, meci care se va disputa pe 21 noiembrie, de la ora 17:00. Veți mai găsi și alte oportunități pe site-ul nostru pentru a realiza misiunea în această săptămână în secțiunea de ponturi tenis.

Cum poți câștiga cei 50 RON Free bet?

  • În primul rând loghaează-te pe contul tău de la Betano, iar dacă nu ai un cont nu ezita și deschide-ți cont imediat.
  • Ai intrat în cont? Intră la secțiunea misiuni și apasă butonul înscrie-te pentru a putea începe.
  • Începe și pariază pariuri pre-meci în valoare totală de 300 RON pe meciurile de tenis din intervalul luni-duminică.
  • Respectă cotă minimă de 1.50 pe selecție pentru a câștiga free bet-ul de 50 de RON.
  • Joacă minim 25 RON pe bilet
  • Dacă respecți aceste aspecte și pariurile sunt validate vei primi un pariu gratuit în valoare de 50 RON.

Pariază pe Canada vs Finlanda la deschiderea Cupei Davis

Fosta câștigătoare a turneului vine cu mare încredere, după ce pentru prima dată cu ajutorul lui Pospilis, jucător car pe lângă celelalte prezențe s-a dovedit a fi cel mai decisiv în meciurile importante. Canadienii vin după 6 victorii consecutive și chiar dacă nu întâlnesc un adversar ușor vor fi avantajați de moralul puternic care le-a adus anul trecut pentru prima dată trofeul de la Cupa Davis. Canadienii sunt bine pregătiți și vin cu un plus de odihnă care poate face diferența în fața Finlandei.

Finlanda este și ea o echipă de temut la Cupa Davis, care vine cu o bancă consistentă care transmite susținerea necesară pentru a-și împinge echipa. Principalul jucător al finlandezilor este Ruusuvuori, jucător care a terminat de locul 71 în clasamentul ATP. În grupele de calificare aceștia s-au încurcat doar contra celor de la Olanda, reușind însă să-și obțină calificarea în cele 8 echipe prin victoriile contra USA și Argentina.

Victorie Canada - cota 1.62

Lotul Canadei este mult mai valoros decât cel al Finlandei, aceștia având jucători mai buni aproape la fiecare categorie. Cu începutul la simplu Aliassime are un plus de calitate față de Ruusuvouri, mai ales că în al doilea duel de simplu canadienii sunt din nou în avantaj prin prezența lui Virtanen. Cu Pospisil la dublu, Canada nu are emoții, astfel având o soluție în fiecare situație, ceea ce îi poate aduce victoria mult dorită.

Cu o cotă de 1.62 vă încadrați fără probleme în cursa de îndeplinire a misiunii de 50 lei free bet, canadienii venind după un succes imens în sezonul trecut la Davis și au șanse mici de a pierde acest meci.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON