Finala Cupa Davis – Australia vs Italia

Sursă foto: Twitter

Finala Cupa Davis: Suntem martorii unui duel între două naționale care au avut mult de muncă până în finală și suntem pregătiți pentru una dintre cele mai încinse confruntări din ultimii ani la Cupa Davis. Meciul va avea loc pe data de 26 noiembrie, de la ora 17:00. Italienii au trecut poate de cel mai puternic adversar în semifinale și vine cu încredere către victorie. Înainte de a începe, nu uitați pentru mai multe confruntări din tenis accesați rubrica ponturi tenis.

100% BONUS la depunere 500 RON

Ce ne pregătește Australia

  • După o calificare grea în grupele de la Cupa Davis, Australia dovedește că își merită poziția și ajunge chiar în finala confruntării. După ce o elimină pe Cehia cu 2-1 în sferturi și-au încărcat bateriile împotriva Finlandei și s-au impus decisiv cu 2-0.
  • Fără discuție punctul cheie al Australiei a fost vedeta De Minaur, jucătorul aflat pe locul 15 în ATP a câștigat toate meciurile la care a participat din sferturi și se pregătește pentru marea finală.
  • La simplu aceștia se bazează pe Popyrin și De Minaur. Diferența dintre aceștia este una imensă, dar când vine vorba de națională clasarea la ATP nu mai este un factor la fel de important comparat cu motivația acestora.
  • În cazul unei remize la meciurile de simplu, Australia va apela la duoul Ebden și Max Purcell, doi jucători care au avut rezultate foarte bune li care se poziționează în primele 50 de locuri în clasamentul ATP Dublu.

Vor reuși italienii să cucerească marele trofeu?

  • Așteptările au fost depășite în ceea ce o privește pe Italia, reușind să ajungă într-o finală de Cupa Davis după 25 de ani de pauză. Cu un parcurs destul de greu contra Olanda în sferturi aceștia trec cu greu în semifinale contra echipei lui Djokovic, Serbia, după ce Sinner o readuce pe Italia în joc. Acesta și-a luat revanșa în fața lui Djokovic cu 2-1 după ce a pierdut finala la ATP contra sârbului.
  • La dublu pe lângă Sinner italienii îl mai au și pe Miomir, jucător care poate face cu ușurință diferența în primul meci de simplu.
  • La meciul de la dublu combinația Sinner și Sonego. Cei doi au fost eficienți în toate meciurile de dublu datorită moralului puternic care combinat poate fi decisiv chiar și în fața Australiei.

Ponturi pentru Australia vs Italia

Victorie Australia - Cota 2.57

Chiar dacă la Italia vine în forță pentru a se răzbuna pentru toate finalele pierdute până acum la Cupa Davis, întâlnesc o echipă clasată pe locul 2 ca și trofee, însă aceștia sunt favoriți la Betano. Cu un singur titlu și cu șase finale jucate italienii nu au avut foarte mare noroc în competiție, iar experiența Australiei va fi decisivă și le va aduce un nou titlu, mai ales după ce au pierdut finala din anul trecut în fața Canadei.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON