Cota 2 din tenis – Finala Montevideo Feminin

Cota 2 din tenis – Suntem martorii unei finale incitante între două mari jucătoare, Parry și Renata Zarazua, ambele clasate în top 130 WTA. Confruntarea va avea loc pe 10 decembrie, începând cu ora 22:00. Ambele sportive au depășit provocări semnificative pentru a ajunge în această etapă finală, promițându-ne un meci de înaltă clasă. Înainte de a vă bucura de acest duel, vă recomandăm să verificați rubrica noastră de ponturi tenis pentru a fi la curent cu cele mai recente analize și previziuni pentru meciurile din lumea tenisului.

Pariem pe total game-uri în meci

Deși la prima vedere clasamentul WTA o pune pe Parry pe o poziție mult mai avansată, realistic șanse vin din ambele părți. Parry a avut meciuri ceva mai ușoare decât Zarazua și de aceea m-am gândit să mizez pe o confruntare ceva mai de durată. Peste 22,5 game-uri ne aduce o cotă generoasă la Superbet, una dintre cele mai bune case pariuri online România.

Cum se pregătește Parry pentru finală

Parry vine după 4 victorii consecutive în competiție și își merită pe deplin locul în finală. Norocul a stat de partea ei când în semi finale a întâlnit o jucătoare clasată peste 200 WTA, Montgomery, pe care a învins-o în două seturi cu 7-6 și 6-3.

  • Locul 94 WTA
  • A treia finală pentru Parry în acest an

Înainte de această competiție a participat și la Buenos Aires pe zgură, dar din păcate eliminarea ei urma să se anunțe mai devreme și așa a fost. Pierde în sferturi cu 0-2 contra Carle și părăsește competiția. Cel mai important și nu putem trece cu vederea este că Parry a mai pierdut o finală în acest an la Colina Chall. Feminin, luându-i fața cehoaica Bejlek, cu 2-0. Cu 2 finale pierdute acum este șansa jucătoarei din Franța să termine anul așa cum și-a dorit.

Cu ce motivație vine Zarazua pentru finală

Zarazua o jucătoare care este în continuu progres a reușit încă o dată să-și măsoare șansele prin această finală. Jucătoare din Mexic se impune în semi finale contra Carlse, cu 2-1, ceea ce ne facem să credem că vom avea o finală lungă și intensă.

  • Locul 128 WTA
  • Vine după o eliminare dură din semi finalele Buenos Aires

Pentru orice jucătoare acest nivel nu este idealul, dar trebuie să treacă prin aceste provocări pentru a avansa. Finala ar fi o realizare importantă pentru Zarazua, mai ales după ce este eliminată în semi finale la Buenos Aires de către Piggosi, cu 2-1. La Montevideo aceasta a eliminat două românce, pe Bulgaru și pe Gabriela Lee fără a întâmpina probleme și se îndreaptă către un posibil nou succes.

Pachet de 500 RON Bonus

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON