Carlos Alcaraz vs Novak Djokovic. Cota 2 Winmasters

Sursă foto: ATP Tour

Carlos Alcaraz vs Novak Djokovic este meciul care închide semifinalele de la ATP Tour, iar cota 2 oferită de Winmasters poate fi un pont sigur pentru un bilet bazat pe ponturi tenis. Așii tenisului se vor confrunta sâmbătă, pe data de 18 noiembrie, cu ora de încerepe 22:00. Va putea Alcaraz să se revanșeze contra locului 1 mondial în tenis? Vezi ce cotă te așteaptă.

Este Alcaraz capabil de o victorie?

Spaniolul se află într-o formă de temut pentru sârb, cel mai titrat jucător de la ATP pregătindu-se să îngreuneze munca spaniolului. Carlos este una dintre cele mai mari speranțe ale tenisului mondial, reușind perfoarmețe uimitoare într-o perioadă foarte scurtă de timp. Meciul decisiv pentru iberic s-a dovedit a fi în etapa Carlos Alcaraz vs Daniil Medveded, unde avantajul lui Carlos s-a dovedit prin dorința lui Medveded de a-și păstra resursele pentru semifinale. Spaniolul s-a impus categoric în două seturi, cu 6-4 și 6-4.

Eșecul contra lui Zverev l-a ajutat pe Alcaraz în a-și reevalua nivelul jocului, fiind în momentul de față chiar printre principalii favoriți la trofeu. Djokovic este un adversar problemă pentru iberic, fiind foarte posibil să avem un meci lung și cu mai multe seturi.

101% BONUS până la 505 RON

Reușește Djokovic să se mențină în cărți?

Djokovic, un nume important în istoria tenisului își croiește drumul către un nou titlu la ATP Tour. După o reușită impresionantă la Paris sârbul se întâlnește cu unul dintre cei mai puternici adversari ai lui în prezent, Alcaraz, pe care a reușit să îl învingă la Cinccinati în august. Un singur eșec a avut sârbul în această competiție, fiind înfrânt de către Sinner în runda a doua a grupei.

În ultimul meci Djokovic câștigă decisiv împotriva lui Hurkacz, fiind întors după 7-6 în primul set, urmând ca la scorul de 1-1 la seturi sârbul să se detașeze considerabil și să-și aducă victoria în cont prin scorul de 6-1 în setul 3.

Întrebarea este dacă va reuși sârbul să își asigure un loc în finală împotriva ibiericului. Djokovic vine cu un moral ridicat și cu susținerea fanilor, însă chiar dacă nu va reuși să se impună cu siguranță îi va îngreuna jocul tânărului Alcaraz. Vezi mai jos ce are de spus sârbul înainte de meci.

Meciurile directe dintre Carlos Alcaraz vs Novak Djokovic

Au existat doar 4 confruntări directe între cei doi și deja s-a creat o rivalitate destul de mare. Locul 2 mondial va întâlni pe locul 1 mondial într-o confruntare care va scrie istorie. Ai mai jos o analiză a acestor dueluri.

Alcaraz vs Djokovic 1-2

Alcaraz vs Djokovic 3-2

Alcaraz vs Djokovic 1-3

Djokovic vs Alcaraz 1-2

Ambii jucători câștigă un set - cota 2.15

Între cei doi concurenți am avut de mult ori multă adrenalină în jocuri, în fiecare confruntare cei doi reușind performanța de a-și trece cel puțin un set în cont și au dedicat toate resursele pentru victorie. Pentru acest meci Winmasters ne pregătește o cotă care are mari posibilități de a fi reușită și care te poate ajuta să îți mărești câștigul.

Tu ce crezi vom avea parte de un meci strâns?

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON