Biletul zilei tenis – Jucăm la Limoges Feminin

Sursă foto: Twitter, Boisson Lois

Biletul zilei tenis – Suntem aproape de un nou capitol din tenis și ne axăm pe competiția din Franța, Limoges. Mă voi axa pe un bilet format din toate cele 4 evenimente ale sferturilor de finală și alături de Unibet căutăm cele mai bune cote. Înainte de a vă uita pe selecțiile făcute vă recomandăm să verificați rubrica noastră de ponturi tenis, unde veți găsi cele mai recente analize și previziuni pentru meciurile din lumea tenisului.

Pe ce jucăm din 15 decembrie

După optimi de finală care au reprezentat o provocarea grea pentru orice jucătoare avem în semifinale 3 jucătoare din Franța, care beneficiază de suportul fanilor. Cu o cotă de 4.71 cei de la Unibet ne oferă unele dintre cele mai bune cote pentru aceste meciuri.

Ora 13:300 – Bucsa Cristina vs Boisson Lois: Victorie Bucsa – Cota 1.23

Sferturile de finală o pun pe Bucsa în poziția de a-și dori să repare prestațiile proaste din acest seozn. Deși pozițiile în clasamentul mondial nu sunt întotdeauna decisive, cu siguranță în acest caz importanța este destul de mare. Boisson ajunge mai departe decât s-a așteptat, mai ales că nu a avut realizări importante în acest sezon. Este destul de improbabil ca franțuzoaica să facă o surpriză contra Cristinei Bucsa, iar din acest motiv am ales să mizez pe victoria jucătoarei din Spania.

  • Bucsa Cristina – Locul 82 WTA
  • Boisson Lois – Locul 341 WTA

Ora 15:00 – Tan Harmony vs Blinkova Anna: Victorie Blinkova – Cota 1.32

Asistăm din nou la o confruntare în care cele două concurente se disting semnificativ. Pe lângă discrepanța evidentă dintre pozițiile ocupate în clasamentul WTA, jucătoarea oaspete are una dintre cele mai puternice lovituri. Statisticile sunt în mod clar în favoarea lui Blinkova, ceea ce se reflectă și în cota mai mică oferită de Unibet, dar Hamony va avea susținea fanilor și nu va fi ușor de învins.

  • Tan Harmony – Locul 245 WTA
  • Blinkova Anna – Locul 50 WTA

Ora16:30 – Jacquemot Elsa vs Sevastova Anastasija: peste 20,5 game-uri – Cota 1.80

Avem un meci cu un dezechilibru imens între jucătoare. Peste 20,5 game-uri în meci area șanse mari de a se realiza dacă vedem din partea jucătoarei din Lituania aceeași prestație pe care a arătat-o până acum în competiție. Totuși, Jacquemot vine hotărâtă să-și recâștige încrederea și să câștige un meci care, la prima vedere, pare aproape imposibil de pierdut, dar va avea un adversar dificil.

  • Jacquemot Elsa – Locul 235 WTA
  • Elsa vs Sevastova Anastasija – Locul 850 WTA

Ora 17:00 – Cocciaretto Elisabetta vs Andreeva Erika: Peste 11,5 game-uri Cocciaretto – Cota 1.61

În ultimul rând v-am pregătit singurul meci din sferturile de finală în care nu joacă o jucătoare din Franța. Cel mai tare duel al zilei se anunță datorită clasării de top a ambelor. Cocciaretto nu vine după realizări foarte semnificative, însă dacă va aborda meciul așa cum a făcut-o și în optimi va avea o șansă mare să treacă în semifinale.

  • Cocciaretto Elisabetta – Topul 46 WTA
  • Andreeva Erika – Topul 120 WTA

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON