Pregătim 3 cote mărite pentru astăzi – 26 decembrie

Pregătim 3 cote mărite pentru astăzi - Fiindcă v-am obișnuit să vă surprinden cu idei diferite a hotărât să schimbăm perspectiva odată cu sărbătorile
Sursa foto: Facebook.com

Pregătim 3 cote mărite pentru astăzi – Fiindcă v-am obișnuit să vă surprind cu idei diferite a hotărât să schimbăm perspectiva și cu ocazia sărbătorilor să vedem ce cote mărite ne oferă cei de la Betano. Ne concentrăm atenția pe 3 meciuri din Anglia, 2 din Premier League și unul din Championship, iar pentru cei curajoși poate crăciunul vine și cu o surpriză dacă hotărâți să adăugați cele 3 cote pe biletul zilei. În acest sens, am selectat trei evenimente cu cote crescute pentru a compune un bilet atractiv și interesant.

100% BONUS la depunere 500 RON

Care sunt cele 3 cote mărite pentru astăzi

Pentru a spori entuziasmul, am decis să ne axăm pe 3 cote ceva mai riscante, dar dacă norocul crăciunului este de partea ta poți încerca să le combini cu o cotă totală de 34,72. Este o ocazie excelentă să profiți de bonusurile oferite de Betano, iar dacă nu ai încă un cont, te invităm să intri și să obții un bonus fără depunere generos de până la 300 RON. Astfel, vei putea să începi perioada sărbătorilor cu un pariu plin de emoții și șanse sporite de câștig. Crăciun fericit și noroc la pariuri!

Manchester United vs Aston Villa – Ambele marchează & peste 10,5 cornere

Începem cu o primă cotă mărită dintr-un meci de interes maxim pentru iubitorii de pariuri, un meci care închide ziua de 26 decembrie în Premier League. Topul clasamentului a luat foc după câteva surprize care ne-au șocat, una dintre acestea fiind chiar cea din meciul Aston Villa vs Sheffield United, terminat cu scorul de 1-1.

  • Diavolii roșii se află pe locul 8, reușind să acumuleze 28 de puncte.
  • Aston Villa de surprinde de pe locul 3 și cu 39 de puncte speră chiar la titlu.

Să trecem la subiectul principal, ci anume cota aleasă mai sus. Deși este puțin riscantă ținem cont de fluctuația diavolilor roșii în speranța că vor putea să se țină scai de prestația pe care o așteptăm de la Aston Villa. Deși există dubii cu privință la un meci închis, setea celor două echipe după puncte de va aduce un meci intens, mai ales care va avea multe ncercări de construcții de pe flancuri.

Rotherham vs Middlesbrough FC – Victorie Middlesbrought FC & Ambele marchează

Avem o altă confruntare de interes, iar cei de la Betano ne oferă din nou o cotă mărită pe care nu o putem trece cu vederea. Ritmul din Championship este unul alert, iar Middlesbrought să continue ce a reușit și ultimele meciuri și să vină cu o victorie contra unei echipe accesibile.

  • Rotherham se limitează din privința reușitelor și cu 13 puncte se află pe ultimul loc.
  • Oaspețio nu sunt departe de topul clasamentului, având 33 de puncte și situându-se pe 11.

Am vorbit despre o victorie a oaspeților, dar să găsim și motivele pentru care am crede că sunt șanse să vedem un gol din partea lui Rotherham. Deși echipa cade pe ultimul loc în Championship se pare că au talent în marcarea în deplasare, reușind să treacă goluri pe tabelă consecutiv în ultimele 5 meciuri de pe teren străin.

Burnley FC vs Liverpool FC – Liverpool câștigă ambele reprize

Încheiem această misiune de găsire a cotelor mărite cu șanse mari printr-o confruntare care o regăsește pe Liverpool în prim plan. Cormoranii se descurcă din ce în ce mai bine în drumul către un nou titlu și nu va rata ocazia de a obține cele 3 puncte contra unei echipe aflate pe loc de retrogradare.

  • Burnley cu greu de detașează de pe ultima poziție, dar numărul de 11 puncte este unul mic.
  • Liverpool zâmbește cu gândul la titlu, fiind pe la un singur punct de prima clasată.

Analizând statisticile celor două echipe observăm cum Burnley se încurcă de 4 ori în ultimele 5 meciuri de pe teren propriu și mai ales că în 3 dintre acestea a fost condusă în ambele reprize.

Bilet cote mărite - Cota 34.72

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON