În căutarea celor mai bune cote – Unibet/Betano/Betfair

Sursă foto: Twitter – Leicester City

În căutarea celor mai bune cote – Resetarea calendarului vine totodată cu oportunitatea de a putea adăuga sume importante în contul tău, de aceea pentru 29 decembrie căutăm câte o cotă pentru fiecare dintre cele 3 case de pariuri online. Ne axăm doar pe cote mărite dintre 2 campionate puse în vârful listei pentru 29 decembrie, Serie A și Championship. Hai să vedem care sunt cele 3 alegeri făcute și cu ce oferte ne oferă casele Unibet, Betano și Betfair pentru finalul anului.

Cotă mărită și oferte la Unibet

Începem cu o primă ofertă oferită de cei de la Unibet, special pentru meciul dintre Napoli vs Monza. Așteptările scad considerabil pentru echipa de pe stadionul Diego Armando Maradona. După 2 înfrângeri fără gol marcat contra AS Roma și Frosinone speranța de a repara ceva stă în acest meci, unde întâlnește pe Monza.

  • Napoli se impune și marchează Kvaratskhelia – Cota mărită 3.60

Ne bazăm pe jucătorul georgian, care după un sezon excelent se pare că se află printre puținii care pot trage echipa către victorie. Dacă acesta va avea o zi bună putem să vorbim chiar și de o victorie pentru Napoli, mai ales după 2 eșecuri care pun pe gânduri.

Dacă vorbim despre ofertele de la Unibet, pentru cei care încă nu și-au făcut cont vei putea primi un bonus fără depunere până la 100 de lei, plus 200 de rotiri gratuite

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Cotă mărită și oferte la Betano

Betano ne-a obișnuit mereu cu o varietate de cote mărite, care și de această dată ne sunt de folos pentru a completa în căutarea celor mai bune cote și de a termina anul cu buzunarele pline. De această dată ne-am fixat atenția pentru unul din meciurile de mare interes în Championship, dintre Ispwich Park și Queens Rangers.

  • Peste 0,5 goluri în intervalul 00:00 și 14:59 în prima repriză – Cota mărită 3.10

Analiza statisticilor o pune pe Ispwich pe lista favoritei din această confruntare. Nu obișnuim foarte des să vedem goluri devreme în meciuri, dar diferența mare dintre cele două și presiunea rezultatului pot face în orice moment acest lucru posibil. În 2 din ultimele 5 meciuri ale gazdelor am întâlnit repetarea acestei situații și cu siguranță sunt șanse să nu fim dezamăgiți de această dată.

Betano a venit mereu cu misiuni pentru pariuri și cote mărite care i-au diferențiat, iar pentru prima depunere poți primi chiar un bonus de până la 500 lei.

Cotă mărită și oferte la Betfair

Nu în ultimul rând la Betfair am găsit o cotă mărită ceva mai complexă și pune în plan principal 3 evenimente din Championship. Așteptăm victoriile lui Leicester, Coventry și Ispwich, echipe care avantajate de clasament și au avut rezultate superioare.

  • Se impune Leicester, Coventry și Ispwich în runda 25 – Cota mărită 4.33

Coventry o victorie contra Swansea. Excludem celelalte 2 evenimente din lista posibilelor surprize și aruncăm o privire mai în detaliu asupra lui Coventry. Aceștia nu au avut un început deloc promițător, dar se pare că există mereu și loc de reveniri. Gazdele pierd de doar 2 ori în ultimele 5 confruntări și vor avea un adversar cu 3 eșecuri în 5 meciuri din deplasare.

Pe lângă faptul ca este singura casa de pariuri online care oferă Exchange, aici găsești un bonus de bun venit atrăgător, cote excelente, oferta de pariuri pre-meci si live foarte diversificata si un serviciu tehnic de calitate.

100% BONUS până la 550 RON

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON