Top 5 meciuri de goluri pentru 1 decembrie

Sursă foto: Twitter

Top 5 meciuri de goluri pentru 1 decembrie – Ziua României vine pentru iubitorii de pariuri cu mai multre confruntări care îți pot veni cu o surpriză în contul tău. Astăzi nu puteam trece cu vederea aceste confruntări și m-am gândit să îți prezint o selecție cu top 5 meciuri în care s-ar putea marca multe goluri, selecție care poate fi folosită și ca biletul zilei. Hai să analizăm împreună oferta si să vedem cu ce ne surprinde ziua de 1 decembrie.

100% BONUS la depunere 500 RON

Top 5 meciuri șu analiza lor

Reims vs Strasbourg – Peste 1,5 goluri Reims

Între cele două echipe s-a creat o diferență destul de mare ca și clasare. Reims vine de pe poziția a 5-a, în timp ce Strasbourg se luptă pentru a evita retrogradarea de pe locul 14. Deși gazdele au pierdut ultimele 2 meciuri în Ligue 1, aceștia vin cu un moral ridicat pentru a putea face față pe propriul teren unei echipe impulsive pe atac.

  • Reims a marcat 18 goluri în acest sezon
  • Strasbourg vine după doar o victorie în deplasare

AC Monza vs Juventus – Peste 1,5 goluri Juventus

Monza a reușit să surprindă în acest sezon după ce nu a mai avut de mult o prestație ca aceasta. Totuți Juventus vine în forță de pe locul al doilea cu motivație de a se impune. Indiferent de rezultatul acestui meci, bătrâna doamnă va pune presiune pe poarta adversă și este foarte probabil să marcheze cel puțin 2 goluri.

  • Juventus a reușit să marcheze 20 de goluri 13 meciuri
  • Avantajul lui Monza este echipele puțin mai slabe, iar Juventus îi poate pune probleme în defensivă unei echipe cu 12 goluri încasate

St. Pauli vs Hamburger SV – Ambele echipe marchează

În Bundesliga2 clasamentul este condus de către aceste două echipe. Pt. Pauli se află pe primul loc, iar oaspeții pe cel secund. Deși sunt șanse să avem un meci echilibrat, importanța celor trei puncte și lupta de interes pentru prima poziție va aduce cu siguranță câte un gol din fiecare parte.

  • St. Pauli are doar 2 meciuri fără gol dintr-un total de 13.
  • În aceeași situație se află și Hamburger, care a marcat în fiecare meci din deplasare din ultimele 6 confruntări.

Poli Iași vs Farul – peste 2,5 goluri meci

În Superliga echipa lui Hagi a lăsat o perioadă garda jos și a pierdut din avantaj. Totuși dorința fostei campioane de a reveni în top îi vor ajuta în a pune presiune pe Poli Iași. În ultimul meci dintre cele două Farul a reușit să se impună cu scorul de 1-3 și vrea să repete aceeași performanță.

  • Nici una dintre cele două nu are victorie în ultimele 5 meciuri și își vor pune toată atenția pe acest meci.
  • Cele două se află la o diferență de doar 3 puncte și orice devine posibil.

Las Palmas vs Getafe – peste 1,5 goluri meci

La Liga pune și ea în față pentru deschiderea rundei un meci cu două echipe care continuă să de surprindă. Faptul că ambele se poziționează în partea de sus a clasamentului a creat o oarecare rivalitate, care dacă fa vi văzută și astăzi este foarte probabil să avem cel puțin 2 goluri marcate.

  • Las Palmas a reușit să marcheze 8 goluri în ultimele 5 confruntări.
  • Getafe are o cifră impresionantă, marcând 18 goluri în ultimele 5 meciuri din deplasare.

Cota 20 de din cele 5 selecții la Betano.

Ținând cont că selecțiile au cotă mare, putem spune că acest bilet este un bilet de șansă, însă cu toate analizele pe care le-am făcut este probabil să ne așteptăm la rezultatele așteptate. Pentru mai multe ponturi fotbal nu ezita să accesezi site-ul nostru.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON