Ponturi Montpellier vs Clermont – Ligue 1

Sursă foto: Twitter

Ponturi Montpellier vs Clermont: În timp ce restul echipelor se bucură de pauza competițională noi avem de analizat o restanță din runda 8 din Ligue, între două echipe aflate pe ultimele locuri. Confruntarea va avea loc pe 29 noiembrie, de la ora 20:00 și va fi disputată pe Stade de la Mosson. În rândurile ce urmează vă voi prezenta statisticile celor două echipe și un pariu de la WinBet care cu siguranță te va interesa.

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite

Statistici Montpellier

 • Gazdele se pregătesc pentru această confruntare de pe locul 14 din clasament, cu un total de 12 puncte. Restanța este șansa lui Montpellier va putea urca pe poziția a zecea dacă totul decurge conform planurilor.
 • Cu o singură victorie pe terenul propriu Montpellier nu se află în cea mai bună formă. Ultimul meci al acestora este o înfrângere cu 1-3 împotriva Brest.
 • Cel mai important factor este faptul că în ultimele 5 confruntări directe Montpellier a avut un singur meci fără gol marcat, având un atac echilibrat. Principalul pilon al echipei este Adams, care cu 14 reușite se clasează pe locul 2 în top-ul marcatorilor.

Echipă probabilă: Lecomte – Sacko, Kouyate, Esteve, Luce – Ferri, Chotard – Al Tamari, Savanier, Fayad – Adama

Jucători lipsă:

Statistici Clermont

 • Schimbările și surprizele din Ligue 1 i-a surprins într-un moment nepotrivit pe Clermont. Echipa a acumulat doar 9 puncte în 12 confruntări, fiind poziționată pe pe locul 17. Retrogradarea alarmează oaspeții, deși au nevoie de multă precizie în jocul împotriva lui Montpellier.
 • Un număr de 7 puncte din totalul de 9 au fost acumulate în ultimele 5 confruntări și poate se anunță o revenire pentru aceștia. Cu odar 8 goluri marcate și 17 primite golaverajul nu arată deloc bine pentru Clermont.
 • Toate rezultatele pozitive ale oaspeților au fost disputate contra echipelor din partea de jos a clasamentului. Să vedem dacă revenirea acestora este un semn bun sau Montpellier nu va da înapoi și va crea un joc dificil lui Clermont.

Echipă probabilă: Diaw – Pelmard, Ogier, Neto – Konate, Rashani, Gonalons, Gestien, Allevinah – Cham, Nicholson

Jucători lipsă: Bela

Ultimele confruntări directe Montpellier vs Clermont

 • Clermont vs Montpellier – 1-1
 • Montpellier vs Clermont – 2-1
 • Clermont vs Montpellier – 1-1
 • Montpellier vs Clermont – 0-2
 • Clermont vs Montpellier – 2-1

Ponturi pentru Montpellier vs Clermont

Victorie Montpellier - Cota 1.95

Deși rezultatele celor două se bat cap în cap din cauza diferenței mici, gazdele sunt conștiente că pot urca până pe locul 10 în clasament în cazul unei victorii. Acest lucru poate fi factorul motivant pentru Montpellier și poate ține cont de proprii fani pentru a ne încânta cu o victorie așteptată la toate casele de paruri online România.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON