Ponturi Lyon vs Lille – Ligue 1

Sursă foto: Twitter

Ponturi Lyon vs Lille: Duminică runda 13 din Ligue 1 ia sfârșit, iar noi vom vorbi în această avancronică despre meciul dintre Lyon și Lille. Acest duel se va disputa pe data de 26 noiembrie, pe celebrul stadion Parc Olympique Lyonnais, iar startul va fi dat la ora 21:45. Arbitrul Wattellier va deține cârma confruntării, care va fi difuzată pe Digi Sport 3 și pe Prima Sport 4.

100% BONUS la depunere 500 RON

Poate Lyon să rupă blestemul din acest sezon?

 • Gazdele nu se află într-o poziție foarte bună din privința rezultatelor și nici a clasării, având cel mai prost sezon după mulți ani în care ne-a oferit calitate în joc. După 6 meciuri fără victorie Lyon a rupt într-un final seria de rezultate printr-o victorie cu 0-1 contra lui Rennes, rezultat care nu e de ajuns pentru a se detașa de pe ultimul loc.
 • Cu 7 de puncte în 12 meciuri dezamăgirea echipei rămâne și se află în continuare pe ultimul loc, o victorie în acest meci nefiind de ajuns. Cu o victorie, 4 egal-uri și 6 înfrângeri speranțele se spulberă pentru Lyon, care riscă retrogradarea.
 • Va rupe Lyon blestemul de pe propriul teren? În ultimele 4 meciuri gazdele nu au izbutit nici o victorie, lucru greu de crezut pentru o echipă care se laudă cu una dintre cele mai susținătoare tribuni din Europa. Poate acest meci să reprezinte un început din mișcarea de salvare a lui Lyon?

Echipă probabilă: Lopes – Kumbedi, Diomande, O’Brien, Tagliafico – Alvero, Tolisso, Caqueret – Nuamah, Lacazette, Cherki.

Lille se pregătește deja pentru un nou succes?

 • Pentru oaspeți oportunitatea din acest meci poate fi imensă în raportul de diferențiere între primele 4 echipe și se pare că acest sezon a venit cu un mare cadou de rezultate pentru aceștia. Egal-urile sunt factorul care încurcă planurile câinilor din Ligue 1, venind după 3 remize consecutive, cu Toulouse, Bratislava și Marseille.
 • Lille este în prezent una din echipele care se laudă cu un joc calitativ, joc care le-a adus cele 20 de puncte și clasarea pe a patra poziție și din privința cotelor este favorită de către Betano. Cu 5 victorii, 5 egal-uri și 2 înfrângeri oaspeții nu sunt mulțumiți de rezultate, dar să vedem dacă va continua să mărească numărul reușitelor.
 • În deplasare Lille este de neînvins în ultimele 6 meciuri, deși nu pot scăpa de egal-uri nici aici. Cu 5 egal-uri și o singură victorie se pare că jocul acestora s-a arătat mai mult echilibrat. Contra Lille pot în sfârșit să pună stop remizelor și să se impună.

Echipă probabilă: Chevalier – Gudmmunson, Yoro, Umtiti, Santos – Haraldson, Bentaleb – Zhegrova, Gomes, Cavaleiro – Yazici

Ultimele 5 meciuri directe dintre Lyon vs Lille

 • Lille vs Lyon = 3-3
 • Lyon vs Lill = 3-2
 • Lyon vs Lille = 1-0
 • Lyon vs Lille = 0-1
 • Lille vs Lyon = 0-0

Ponturi Lyon vs Lille

Victorie Lille - cota 2.35

Ligue 1 ne-a oferit mereu surprize, iar acest meci deține una dintre cele, Lyon având cea mai slabă formă de peste 10 în Franța. Cred că blestemul lui Lille cu egal-urile din deplasare se va rupe în acest meci, iar Lille va prelua inițiativa și-și va trece reușitele pe tabelă cu gândul unei victorii. Dacă nu ți-ai făcut până acum cont la Betano, nu ezita și Apasă aici!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON