Monaco vs Lyon – Bet Builder cota 2

Sursă foto: Twitter, AS Monaco

Monaco vs Lyon – După o serie de performanțe remarcabile pentru Monaco în campionat, este timpul pentru o nouă confruntare pe teren propriu, și anume împotriva echipei Lyon. Meciul va avea loc pe 15 decembrie, pe Stade Louis II, iar ca arbitru al acestei partide va fi desemnat Buquet, care va da startul la ora 22:00. Pentru o varietate de opțiuni și cote asemănătoare, vă invităm să explorați ofertele disponibile la casele de pariuri online din România.

100% BONUS la depunere 500 RON

Monaco țintește către primul loc

Cu Monaco care vine după 4 victorii consecutive credem că aceștia nu vor avea mari probleme în a se impune. Diferența de 6 puncte de primul loc pare din ce în ce mai posibil de depășit și un prim pas ar fi o victorie în acest meci. Cu o victorie cu 1-2 în ultima confruntare dintre Rennes vs Monaco în deplasare gazdele vin cu un moral ridicat.

Deși începutul acestui sezon nu a fost cel dorit o vedem pe Monaco acum cum se îndreaptă către primul loc. În prezent se află pe locul al 3-lea cu un total de 30 de puncte și au toate resursele necesare pentru a se impune. De asemenea au unul dinte cele mai bune atacuri din Ligue 1, marcând 31 de goluri.

Bet Builder cota 1.93 – Ne bazăm pe Monaco

Monaco vine după 4 succese consecutive pe teren propriu și a căpătat destul de multă încredere. Lyon rămâne tot pe ultimul loc și nu a marcat decât 3 goluri în ultimele meciuri din deplasare, ceea ce face greu de crezut că această cotă oferită de Betano pentru goluri nu este una cât se poate de corectă.

Lyon vine cu așteptări pentru acest meci

După ce într-un final reușesc să se impună cu un 3-0 contra Toulouse aceștia își creează așteptări pentru meciul de pe 15 decembrie. Să fim realiști și să ne uităm la ultimele meciuri din deplasare ale acestora, unde pierd de 4 ori și se impun o singură dată. Cu doar 10 puncte Lyon rămâne pe ultimul loc.

Este dificil de conceput că o echipă care se afla mereu pe primele locuri din clasament poate să experimenteze o cădere atât de abruptă, așa cum s-a întâmplat cu Lyon. După o serie de 3 meciuri pierdute și în care a marcat doar 3 goluri speranțele scad considerabil în evitarea retrogradării. Cu doar 10 puncte strânse în cele 15 etape disputate, oaspeții încă păstrează speranțele în evitarea retrogradării, dar acest meci nu pare a fi momentul propice pentru o schimbare radicală.

Meciuri directe și echipe probabile

Așa arată ultimele 3 meciuri directe dintre Monaco și Lyon:

  • Lyon vs Monaco = 3-1
  • Monaco vs Lyon = 2-1
  • Monaco vs Lyon = 2-0

Echipă probabilă Monaco: (3-4-2-1) Kohn – Singo, Magassa, Matsima – Vanderson, Camara, Zakaria, Jakobs – Akliouche, Golovin – Ben Yedder.

Echipă probabilă Lyon: (4-4-2) Lopes – Clinton Mata, O’Brien, Diomande – Kumbedi, Alvero, Caqueret, Tolisso, Tagliafico – Diawara, Lacazette

Bet builder - Cota 1.93

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON