Super Pariuri din sferturile EURO 2024 – bilet în cota 10

Super Pariuri din sferturile EURO 2024 - bilet în cota 10
Super Pariuri din sferturile EURO 2024 – bilet în cota 10

Super Pariuri din sferturile EURO 2024 – bilet în cota 10

S-a cernut sita la Campionatul European, rămânând la turneu cele mai în formă naționale de pe continent. Suntem aproape de finalul competiției, în faza sferturilor, miza începând să crească, însă noi, ca pariori, ne dorim să avem parte de spectacol. Avem nume grele în această fază de la EURO 2024, așa că avem motive să credem că vom asista la partide pe cinste, de aceea ne încercăm norocul cu un nou bilet format din Super Pariuri, mai ales că ultimul a fost unul câștigător – DETALII AICI!

Ca de obicei, toate recomandările noastre vin de la Superbet, agenție online care dispune de un bonus foarte interesant la înregistrare: 222 Rotiri Gratuite fără depunere + Pariu Gratuit de 80 RON la o depunere de minim 20 RON. De asemenea, ai ocazia să profiți și de pachetul de bun-venit de până la 500 RON.

Dacă ți-a plăcut materialul cu “Super Pariuri din sferturile EURO 2024”, probabil te interesează și:

350 Rotiri Gratuite la SHINING CROWN

Bonus extra: PANA LA 500 RON BONUS

Super Pariuri din sferturile EURO 2024

În acest material avem patru Super Pariuri din sferturile EURO 2024, două dintre ele în cote de minim 2.00, care pot fi jucate și single. În partea de jos a articolului avem toate recomandările noastre incluse pe un bilet într-o cotă totală de 10, pe care fie îl poți juca, fie te poți inspira din el. Vezi mai jos alegerile noastre:

Spania vs Germania

Avem ca protagoniste cele mai lăudate echipe de la EURO 2024, pe bună dreptate, ambele arătând foarte bine pe parcursul turneului. Este mare păcat ca una dintre naționale se va opri încă din sferturi și este foarte greu de anticipat cine va face pasul spre semifinale, însă noi ne așteptăm să avem parte de spectacol. Vorbim de două naționale ultra-ofensive, care în mod normal ar trebui să ne ofere multe faze de poartă și, implicit, goluri, așa că pariem în consecință.

Peste 7,5 șuturi pe poartă & ambele echipe marchează @ Cota 2.00

Portugalia vs Franța

Portugalia și Franța, două dintre cele mai valoroase naționale de la EURO 2024, sunt în același timp și două reprezentative care nu performează la standardele lor. Cu chiu, cu vai, francezii au marcat doar de trei ori la turneu, o dată din penalty și de două ori prin autogoluri, iar de partea cealaltă, portughezii sunt fără gol în ultimele două jocuri. Totuși, spectacolul nu ar trebui să lipsească într-un așa duel, iar noi credem că vom avea parte de minim două reușite. De asemenea, cum miza este una foarte mare, tensiunea ar trebui să atingă și ea cote înalte, iar cartonașele ar trebui să vină în număr mare.

Peste 1,5 goluri & peste 2,5 cartonașe & fiecare echipă peste 1,5 cornere @ Cota 2.00

Anglia vs Elveția

Anglia este de departe marea dezamăgire de la EURO – cea mai valoroasă națională a turneului a atins sferturile cu mari emoții, trecând in-extremis de Slovacia. Englezii joacă orice, însă nu un fotbal ofensiv, iar în rarele momente în care pun probleme defensivelor adverse, unul dintre cei mai periculoși jucători este Phil Foden, jucătorul sezonului în ultima ediție de Premier League. Avem așteptări mari de la starul lui City în duelul cu Elveția, așa că mizăm pe cel puțin un șut pe poartă al acestuia.

Phil Foden va avea minim un șut pe poartă @ Cota 1.60

Olanda vs Turcia

În mod normal, acesta este cel mai ușor pariu ales de noi din seria de patru Super Pariuri din sferturile EURO 2024. Turcia arată foarte bine în ofensivă, însă nu excelează în apărare, primind gol la toate cele patru partide disputate până acum la turneu, iar Olanda, care s-a descătușat în meciul din optimi cu România, ar putea profita. Anticipăm un duel cu goluri multe, dar și cu multe faze de poartă, așa că pariem în consecință.

Peste 6,5 șuturi pe poartă & peste 1,5 goluri @ Cota 1.45

Super Pariuri din sferturile EURO 2024 – COD BILET: 991A-WW7C3I

Vezi care sunt cele mai bune bonusuri pentru EURO 2024:

ÎNCASEAZĂ BONUSUL!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON