Super Pariuri din optimile EURO 2024 – bilet în cota 17

Super Pariuri din optimile EURO 2024
Super Pariuri din optimile EURO 2024

Super Pariuri din optimile EURO 2024 – bilet în cota 17

De sâmbătă, 29 iunie, se va da startul optimilor de finală de la Campionatul European, urmând să se joace partide extrem de interesante, în care miza este uriașă. Nu puteam să trecem peste această fază a turneului fără să ne încercăm norocul cu câteva Super Pariuri, așa că am ales niște variante, unele mai safe, altele “bombă”.

Recomandările noastre vin de la Superbet, agenție online care dispune de un bonus foarte interesant la înregistrare: 222 Rotiri Gratuite fără depunere + Pariu Gratuit de 80 RON la o depunere de minim 20 RON. De asemenea, ai ocazia să profiți și de pachetul de bun-venit de până la 500 RON.

Dacă ți-a plăcut materialul cu “Super Pariuri din optimile EURO 2024”, probabil te interesează și:

350 Rotiri Gratuite la SHINING CROWN

Bonus extra: PANA LA 500 RON BONUS

Super Pariuri din optimile EURO 2024

În acest material avem în total șase Super Pariuri din optimile EURO 2024, iar patru dintre acestea am decis să le includem și pe un bilet într-o cotă totală de 17. Evident, tu nu trebuie să joci neapărat la fel, însă cu siguranță de poți inspira din alegerile noastre. Vezi mai jos recomandarile:

1. Elveția vs Italia: ambele echipe peste 3,5 cornere (cotă marită de la 2.25 la 2.50)

Vorbim poate de unul dintre cele mai echilibrate meciuri din faza optimilor de finală de la EURO 2024. Italia nu a impresionat în grupe, așa că rămâne de văzut cum se va descurca cu Elveția, națională care demonstrează de ani buni că poate fi o “nucă tare” pentru orice adversar. Anticipăm un duel strâns, în care ambele formații vor da totul pentru accederea în sferturi, așa că mizăm pe faptul că vom avea multe faze importante la ambele porți și, implicit, lovituri de colț.

2. Germania vs Danemarca: Germania câștigă oricare dintre reprize și marchează peste 1,5 goluri (cota 1.95)

Germania este fără dubii o națională mai puternică, cu pretenții mult mai mari, fiind totuși gazda acestui turneu, având ca obiectiv câștigarea trofeului. Danemarca nu este un adversar facil, însă, dacă ținem cont de diferența de valoare dintre cele două naționale, dar și de prestațiile acestora de până acum, ne așteptăm ca nemții să fie cei care vor domina partida.

Variantă alternativă:

Un alt Super Pariu interesant de la Germania vs Danemarca îl vizează pe Jamal Musiala. Extrem de talentatul jucător al lui Bayern impresionează la turneu, având deja două goluri în cont, fiind însă și un foarte bun pasator. Așadar, nu este exclus ca decarul german să iasă la rampă în confruntarea cu danezii.

Musiala marchează sau dă o pasă de gol @ cota 2.50

3. Spania vs Georgia: Spania câștigă și marchează în ambele reprize (cota 2.00)

Confruntarea dintre Spania și Georgia este poate cea mai dezechilibrată din cadrul optimilor de finală de la Campionatul European, ibericii fiind mult mai valoroși, dar și mult mai experimentați. Cele două s-au înfruntat și în preliminarii, naționala lui De La Fuente câștigând cu 1-7 în deplasare și cu 3-1 acasă, așa că avem toate motivele să credem că va face spectacol și de această dată.

4. România vs Olanda: peste 1,5 goluri și peste 7,5 cornere (cota 1.75)

Nu aveam cum să ratăm duelul dintre România și Olanda, pe care toată suflarea românească va sta cu ochii. Anticipăm o confruntare pe cinste, în care spectacolul va atinge cote înalte, iar reușitele și fazele de poartă nu vor lipsi, motiv pentru care vom alege un Super Pariu bazat pe goluri și cornere, într-o cotă foarte bună de 1.75.

Pariu “bombă” în cota 19 la Anglia vs Slovacia

Nu puteam încheia această serie de Super Pariuri din optimile EURO 2024 fără să venim și cu o “bombă”. La inspirația colegului Gabriel, mizăm pe faptul ca Anglia se va chinui serios cu Slovacia, fosta adversară a României. Britanicii nu impresionează deloc la turneu, câștigând chinuit în primul meci, remizând apoi în următoarele două, așa că nu este exclus să ajungă până la loviturile de departajare, unde, în mod normal, ar trebui să aibă un avantaj, având mai multă valoare, dar și mai multă experiență.

Anglia se califică după lovituri de departajare @ cota 25.00

Bilet cu Super Pariuri din optimile EURO 2024 în cota 17

Super Pariuri din optimile EURO 2024

Vezi care sunt cele mai bune bonusuri pentru EURO 2024:

ÎNCASEAZĂ BONUSUL!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON