Ponturi Mexic vs Ecuador – Copa America

Ponturi Mexic vs Ecuador
Ponturi Mexic vs Ecuador (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Mexic vs Ecuador – Copa America

În data de 1 iulie, de la ora 03:00, Mexic și Ecuador se vor lupta în mod direct pentru calificarea în sferturile de finală de la Copa America, într-o partidă ce se va disputa pe “State Farm Stadium”, acolo unde ne așteptăm ca spectacolul să atingă cote înalte.

Ponturi Mexic vs Ecuador – Cote Unibet

Ponturi Mexic vs Ecuador – Cote Unibet

Casele de pariuri anticipează un duel extrem de echilibrat, majoritatea înclinând balanța spre reprezentativa Mexicului, aceasta primind o cotă de 2.70 la Unibet. De partea cealaltă, pentru un succes al naționalei Ecuadorului avem o cotă de 2.80 la aceeași agenție online.

Te-ar putea interesa și următoarele materiale:

Ponturi Mexic vs Ecuador – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Mexic

Naționala Mexicului nu a luat parte la precedentele două ediții de Copa America, însă între 1993 și 2016 a fost invitată de fiecare dată, participând la zece turnee, doar la două dintre acestea fiind eliminată încă din grupe, jucând sferturi și semifinale de câte trei ori, atingând și două finale.

La actuala ediție, reprezentativa pregătită de Jaime Lozano are mari probleme, fiind obligată să se impună pentru a face pasul spre fazele eliminatorii. Este a treia în grupă, la egalitate de puncte cu adversara sa, însă are un golaveraj mai slab.

Mexicanii au început cu victorie la turneul din SUA, în primul joc trecând cu ceva emoții de Jamaica, în fața căreia s-au impus la scor minim, grație golului marcat de Gerardo Arteaga. A urmat apoi un eșec cu același scor în duelul cu Venezuela, înregistrând a treia înfrângere în ultimele patru jocuri.

• ECHIPA PROBABILĂ: Gonzalez; Sanchez, Montes, Vasquez, Arteaga; Romo, Chavez; Antuna, Pineda, Quinones; Gimenez

Ecuador

Conform informațiilor oferite de site-urile de specialitate, este ușor peste nivelul adversarei sale din punct de vedere al valorii lotului, însă, în ciuda acestui aspect, agențiile de pariuri au ales să o dea ca outsideră în această confruntare.

Ecuadorienii nu au pus niciodată mâna pe trofeul de la Copa America, ba mai mult, nu au jucat nicio finală până acum. Pare greu de crezut că vor obține această performanță la ediția actuală, însă cu siguranță visează la un parcurs cât mai lung, fiind la un pas de sferturi, având nevoie doar de un punct în această înfruntare.

Reprezentativa Ecuadorului, spre deosebire de adversara sa, a debutat cu înfrangere la turneul din SUA, în primul joc fiind învinsă de Venezuela cu 1-2, deși a avut 1-0, jucând însă și cu un om în minus încă din minutul 22. A făcut apoi spectacol cu Jamaica, în fața căreia s-a impus cu un categoric 3-1, făcând un pas uriaș spre fazele eliminatorii.

• ECHIPA PROBABILĂ: Dominguez; Preciado, Torres, Pacho, Hincapie; Franco, Caicedo; Yeboah, Paez, Sarmiento; Valencia

Ponturi Mexic vs Ecuador

Această confruntare este extrem de importantă pentru ambele naționale, Mexic fiind obligată să joace la victorie, în timp ce Ecuador se poate mulțumi și cu o remiză. Așadar, ar trebui să avem parte de un duel pe cinste, în care spectacolul va atinge cote înalte, motiv pentru care vom miza pe varianta golurilor, la o cotă de 2.00 oferită de agenția de pariuri Unibet.

Ambele marchează @ Cota 2.00

Pariază pe ponturi Mexic vs Ecuador cu cele mai bune promoții de pe piață:

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON