Ponturi Ljubljana vs Lille – Conference League

Sursă foto: Facebook LOSC

Ponturi Ljubljana vs Lille: De această dată Conference League ne surprinde cu două echipe care se află pe poziții diferite în grupa A. Confruntarea va avea loc pe data de 30 noiembrie, pe stadionul Stozice. C a arbitru îl vom avea pe germanul Jablonski, care va da fluierul de start la ora 19:45. Mai jos veți găsi detalii despre cele două echipe, iar dacă sunteți în căutare de multe meciuri nu ezitați și aruncați o privire pe Ponturi Conference League.

Cote Ljubljana vs Lille

Statistici Ljubljana

  • Cu formă impresionată de rezulatate în ultimele confruntări gazdele vin cu multă încredere înainte de acest meci. Șansele la calificare a acestora deja s-au scurs. Chiar dacă au reușit o victorie în etapa a 4-a din Conference acest lucru nu schimbă nimic din șansele la calificare a gazdelor.
  • Ljubljana are doar 3 puncte și se clasează pe ultimul loc din grupă, pierzând în 3 din cele 4 etape. Cu doar 2 goluri marcate aceștia stau destul de prost la capitolul reușite.
  • Șansele de calificare sunt imposibile, deși este păcat de ultimele 6 victorii consecutive după care vine Ljubljana. Nu ne crem așteptări cum că gazdele ar putea să obțină o nouă victorie, însă au șanse reale în a marca în acest meci.

Echipă probabilă: Pintol – Lasickas, Ratnik, Ahmet, Silva – Doffo – Motika, Pedro, Posavec, Flurucz – Bristric

Statistici Lille

  • Lille este una dintre echipele de top din Ligue 1 și se pare că nu a dezamăgit nici în Conference League. Cu un total de 8 puncte aceștia se află pe prima poziție și speră să rămână în aceeași situație după acest meci. Lille nu a mai fost înfrântă de 10 etape și este greu de spus că va ceda contra Ljubljana.
  • Cu 2 victorii și 2 egal-uri în cele 4 etape din Conference oaspeții nu au fost foarte de temut. Diferența a făcut-o adversarele pe care Lille le-a avut și care i-au permis drumul ușor către calificarea deja asigurată.
  • În deplasare Lille vine după o victorie prețioasă cu 0-2 contra Lyon. Înainte de această etapă aceștia au avut 4 egaluri consecutive și cu siguranță nu se vor lăsa ușor încinși de către Ljubljana.

Echipă probabilă: Chevalier – Gudmmunson, Yoro, Umtiti, Santos – Haraldson, Bentaleb – Zhegrova, Gomes, Cavaleiro – Yazici

Ponturi pentru Ljubljana vs Lille

Ambele echipe marchează - Cota 1.75

Ljubljana deși pare că nu a realizat mare lucru în faza grupelor, aceștia au avut o serie de probleme care i-a afectat și jocul. Calificarea lui Lille este deja asigurată și cel mai sigur putem aștepta un gol și din partea gazdelor. Dacă vrei să vezi ce cote are acest pont la alte case de pariuri Apasă aici!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON