Ponturi Legia vs Alkmaar – Conference League

Sursă foto: Twitter, AZ Alkmaar

Ponturi Legia vs Alkmaar – O altă grupă în care calificarea echipelor se leagă de acest meci. Vedem ce ne pregătesc echipele pentru a spera la calificare. Confruntarea va fi disputată pe 14 decembrie, pe Stadionul Wojska Polskiego, cu începere la ora 19:45. Dacă vreți să aruncați o privire pe alte ponturi fotbal Conference de astăzi intră acum pe pagina noastră.

Cote pentru Legia vs Alkmaar

Statistici Legia

  • Legia pe locul secund în grupă, cu un total de 9 puncte, mai ales dintr-o grupă cu Aston Villa și Alkmaar. În cazul unui egal au calificarea asigurată.
  • Cu 8 goluri marcate și 6 primite în grupă golaverajul este unul acceptabil, dar trebuie să nu se rezume la acest lucru pentru a putea să se califice.
  • În clasament situația nu mai stă la fel pentru Legia, fiind pe locul 5. Un egal în ultima etapă cu Lodz cu scorul de 1-1 și nu vin cu un moral foarte bun.
  • În Conference pierde ultima dată cu 2-1 contra Aston Villa și chiar dacă rezultatul nu a fost unul pe măsură au reușit să se mențină bine în joc.

Echipă probabilă: (3-4-3) Tobiasz – Pankov, Augustyniak, Ribeiro – Wszolek, Slisz, Elitim, Kun – Josue, Gual, Muci

Statistici Alkmaar

  • Alkmaar a avut un sezon chiar foarte bun anul trecut și a ajuns destul de departe în competiție. Acest lucru nu se repetă din nou și se pare că doar o victorie cu multe goluri le mai poate crea speranțe.
  • În ultimul meci se impun contra Elmere cu scorul de 4-1 și se detașează de restul echipelor din Eredivisie. De menționat că se poziționează pe locul 3.
  • În deplasare nu stau deloc bine și nu mai câștigă un meci de 4 etape. În ultima confruntare termină la egalitate cu Ultrech, scor 1-1.
  • Aston Villa a decis calificarea lui Alkmaar. Teoretic șansele acestora la calificare s-au irosit odată cu dubla înfrângere cu Aston Villa, cea mai puternică echipă din această grupă.

Echipă probabilă: (4-3-2-1) Verhulst – Sugawara, Goes, Pentra, Wolfe – Clasie, Dantas, Odgaard – Mihailovic, Van Brederode – Pavlidis

Ponturi Legia vs Alkmaar

Ambele echipe marchează - Cota 1.65

Legia s-a străduit pe cât posibil să arate că merită calificarea și este la un pas de acest lucru. Importanța rezultatului sint de părere că va face posibilă marcarea din ambele părți. Pentru Legia nu ne îngrijorăm pentru gol, iar Alkmaar este obligată să intre tare în joc. De menționat că la case pariuri online România cotele pentru victoriile celor două sunt destul de apropiate.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON