Ponturi Frankfurt vs PAOK – Conference League

Sursă foto: Facebook PAOK

Ponturi Frankfurt vs PAOK: M-am gândit să vă prezint poate cel mai interesant meci al rundei 5 din Conference League, între două echipe deja calificate. Confruntarea se va disputa pe data de 30 noiembrie, pe stadionul Deutsche Bank Park, iar arbitrul Sylwestrzak va da startul confruntării la ora 22:00. Vedeți ce v-am pregătit în rândurile ce urmează, iar Superbet vă așteaptă cu o cotă interesantă.

Pachet de 500 RON Bonus

Frankfurt are șansa de a prelua primul loc în grupă

  • Grupa G a fost poate cea mai echilibrată grupă, reușind ca în final să împartă cele 4 echipe în 2 categorii, iar după 4 etape putem spune că două deja s-au calificat fără probleme. Una dintre aceste echipe este Frankfurt, care cu un total de 9 puncte se află pe locul secund, la 7 puncte peste locul al treilea.
  • Echipa din Germania a pierdut un singur meci, chiar împotriva lui PAOK, terminat cu 2-1, însă restul de 3 s-au terminat cu victoria lui Frankfurt fără să întâmpine mari probleme. În meciul Frankfurt vs Stuttgart gazdele din acest meci nu au făcut cea mai bună prestație, însă cel mai important lucru nu au părăsit terenul fără gol marcat.
  • Deși miza nu mai este un la fel de importantă vom avea cu siguranță o atitudine importantă din partea gazdelor, care își doresc revanșa mai mult ca orice. Să vedem dacă Frankfurt va reuși să se impună în fața echipei lui Lucescu.

Echipă probabilă: (3-4-3) Trapp – Pacho, Smolcic, Tuta – Knauff, Ebimbe, Skhiri, Nkounkou – Chaibi, Marmoush, Gotze

Lucescu pregătit pentru un nou succes cu PAOK

  • PAOK a avut consistență sub conducerea lui Lucescu ca și antrenor, iar succesele aduse de la venirea acestuia la echipă îi sunt acordate din plin antrenorului român. Cu un total de 10 puncte PAOK se află pe primul loc, într-o grupă în care s-a luptat pentru acest succes cu o forță mare din Bundesliga, Frankfurt.
  • Oaspeții nu au pierdut nici un meci, ba chiar își puteau face calificarea mai frumoasă dacă nu obțineau un singur punct contra lui Abedeen, meci terminat cu 2-2. Cea mai impresionantă reușită a echipei lui Lucescu este victoria cu 2-1 contra Frankfurt.
  • Statisticile de la casele de pariuri online nu o găsesc pe PAOK ca și favorită, însă odată ce calificarea este asigurată echipa lui Lucescu își va păstra resursele rămase pentru altă confruntare.

Echipă probabilă: (4-2-3-1) Kotarski – Kedziora, Troost-Ekong, Koulierakis, Baba – Meite, Schwab – Despodov, Konstantelias, Taison – Thomas.

Ultimele rezultate ale echipelor:

Ultimele 3 meciuri Frankfurt:

Frankfurt vs Stuttgart = 1-2

Bremen vs Frankfurt = 2-2

HJK vs Frankfurt = 0-1

Ultimele 3 meciuri PAOK

PAOK vs Panserraikos = 5-0

PAOK vs Panetolikos = 2-1

PAOK vs Aberdeen = 2-2

Ponturi Frankfurt vs PAOK

Victorie Frankfurt - Cota 1.60

Deși echipa lui Lucescu se află pe primul loc și a reușit surprinzător să se impună pe terenul germanilor, cu siguranță Frankfurt va aborda jocul din start cu gândul la victorie. Gazdele și-au păstrat energia și resursele pentru acest meci, mai ales că ambiția de a termina pe primul loc și de a avea o misiune mai ușoară mai departe sunt principalii factori care le vor aduce și victoria într-un final.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON