Ponturi Fiorentina vs Genk – Conference League

Sursă foto: Facebook

Ponturi Fiorentina vs Genk – este meciul care poate schimba soarta grupei F, grupă care conține 3 echipe cu șanse egale la calificare. Confruntarea va fi disputată pe data de 30 noiembrie, pe stadionul Artemio Franchi. Arbitrul Koij va prelua deciziile meciului și va da startul la joc de la ora 22:00. Casele de pariuri online România o regăsesc pe Fiorentina ca favorită, însă urmăriți până la capăt pentru a vedea ce pont voi oferi.

Cote Fiorentina vs Genk

Rămâne Fiorentina în fruntea grupei F?

Fiorentina a profitat de accesibilitatea nivelului din grupa F și a reușit cu greu să pună amprenta pe prima poziție. Nimic nu este sigur pentru “Viola”, fiind obligați să obțină cel puțin un punct din acest meci pentru a-și asigura locul mai departe.

Cu un total de 8 puncte gazdele se află la 2 peste Genk şi Ferencvaros, două echipe care așteaptă în orice moment un punct slab al italienilor pentru a se putea califica. Forma gazdelor nu arată deloc bine, pierzând 3 meciuri în utlimele 5 etape, toate 3 cu 1-0 contra Fiorentina, Juventus și AC Milan.

În campionat locul 8 pentru Fiorentina nu este tocmai obiectivul dorit. Atacul este unul destul de bine pregătit și cu puțină concentrare jucători ca Ranieri sau Ikone pot face diferența în fața lui Genk.

Echipă probabilă: Terracciano – Parisi, Milenkovic, Martinez Quarta, Biraghi – Arthur Melo, Duncan – Ikone, Bonaventura, Sottil – Nzola.

Absenți: Castrovilli, Dodo

Poate urca Genk pe un loc de calificare?

Oaspeții acestei confruntări sunt cunoscuți pentru ambiția puternică de care au dat dovadă, iar speranțele la calificare sunt mari pentru a se da bătuți ușor. Cu 6 puncte aceștia se află la egalitate cu Ferencvaros, deși aceștia au un meci mult mai ușor. Singura șansă a lui Genk este cel puțin un egal sau cel mai sigur o victorie.

Cu 6 puncte oaspeții reușesc să se plaseze pe locul al 3-lea, dar au șanse mici la calificare. În meciul St. Liege vs Genk aceștia au dezamăgit și au pierdut cu 2-1, dar să presupunem că își adună toate resursele pentru confrunarea contra Fiorentina.

Lotul oaspeților este unul destul de bun, fapt care s-a dovedit și în această ediție de calificare în Conference League. Chiar dacă Genk nu a piardut nici un meci din cele 4, numărul de 3 egal-uri a fost mai degrabă factorul care a îngreunat misiunea de califcare.

Echipă probabilă: Vandervoordt – El Ouahdi, Cuesta, McKenzie, Arteaga – Heynen, Galarza, El Khannouss – Bonsu Baah, Zeqiri, Paintsil.

Absenți: Oaspeții nu au jucători lipsă.

Ultimele confruntări ale celor două echipe

Ultimele 3 meciuri propriul teren Fiorentina:

Fiorentina vs Bologna = 2-1

Fiorentina vs Juventus = 0-1

Fiorentina vs Cukaricki = 6-0

Ultimele 3 meciuri deplasare Genk:

St. Liege vs Genk = 1-0

Ferencvaros vs Genk = 1-1

Antwerp vs Genk = 3-2

Ponturi Fiorentina vs Genk

interval 2-4 goluri

Interval 2-4 goluri - Cota 1.55

Fiorentina deși nu este o echipă ofensivă, este împinsă de situație către a marca multe goluri. Calificarea putem spune că poate fi compromisă pentru ambele echipe, ceea ce înseamnă că cel mai probabil să avem un număr decent de goluri marcate, iar cota oferită de Superbet este una interesantă. Sunt șanse ca ambele echipe să se închidă defensiv, dar din câte am analizat vom avea cu siguranță un meci cu goluri.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON