Ponturi Fenerbahce vs Trnava – Conference League

Sursă foto: Fenerbahce English

Ponturi Fenerbahce vs Trnava – După o serie de dueluri de foc în Champions League ne axăm pe meciurile de interes din Conference, mai ales dintr-o grupă în care 3 echipe se luptă umăr la umăr pentru calificare. Confruntarea se va disputa pe data de 14 decembrie, pe Sukru Saracoglu Stadium și va începe la ora 19:45. Pentru mai multe ponturi fotbal Conference din această rundă intră pe pagina noastră.

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite

Fenerbahce are nevoie de 3 puncte

Calificarea se anunță una grea pentru echipa din Turcia, dar cu o victorie își poate asigura cu siguranță calificarea. Aceștia se află pe locul 3 în grupă și ținând cont de cealaltă confruntare cel mai sigur scenariu este să se impună. Avantajul acestora este întâlnirea unui adversar accesabil.

În ultimul meci aceștia s-au impus contra unei mare rivale din Turcia, Besiktas și s-au impus cu scorul de 3-1 în deplasare. De asemenea în SuperLig se poziționează pe primul loc și este greu de crezut că nu vor veni cu o victorie contra celor de la Trnava. Să vedem ultimele 3 rezultate ale acestora de acasă:

  • Fenerbahce vs Sivasspor = 4-1
  • Fenerbahce vs Karagumruck = 2-1
  • Fenerbahce vs Trabzonspor = 2-3

În ultimul meci au suferit un eșec considerabil contra Nordsjaelland, pierdut cu scorul de 6-1. Un număr de 6 goluri primite este destul de mare pentru o echipă care se îndreaptă către titlu în Turcia.

Trnava fără nici o șansă la calificare

Trnava este una dintre echipele care domină campionatul în Slovacia și în prezent se află pe locul 3, cu un total de 33 de puncte. Pentru oaspeți Conference nu le-a adus nimic și nici nu mai au șansa de acum, având un singur punct și fără vreo șansă de calificare, ceea ce înseamnă că nu vor avea un interes foarte mare pentru acest meci.

În ultimul meci pierd contra Zilina cu 1-0, iar șansele sunt reduse pentru meciul cu Fenerbahce. În ultimul meci din Conference League irosesc șansa unei victorii importante cu Ludogorets și pierd pe propriul teren cu scorul de 2-1. Să vedem ultimele meciuri din deplasare.

  • Zilina vs Trnava = 1-0
  • Pedbrezona vs Trnava = 1-2
  • Kosice vs Trnava = 0-2

Cu doar 3 goluri marcate în grupă este greu de crezut că vor marca pe terenul lui Fenerbahce. Cu 11 goluri primite se află la egalitate la acest capitol cu adversarii din acest meci și cu Ludogorets, dar se pregătesc pentru un nou eșec și chiar dacă s-ar impune nu ar mai putea să se califice.

Meciuri directe Fenerbahce vs Trnava

Trnava a reușit într-un meci să doboare defensiva celor de la Fenerbahce în calificările din 2018 în Conference League, însă tot nu au reușit să se califice în acel an.

  • Trnava vs Fenerbahce = 1-2
  • Trnava vs Fenerbahce = 1-0
  • Fenerbahce vs Trnava = 2-0

Ponturi Fenerbahce vs Tranva

Marchează doar Fenerbahce - Cota 1.53

Cum Trnave a marcat doar 3 goluri în acest sezon de Conference League este greu de crezut că vom vedea un gol în acest meci. Fenerbahce deși a avut câteva greșeli mari până acum va trage cu dinții de calificare, iar interesul mic al oaspeților pentru rezultat poate fi un avantaj mare pentru goluri și pentru a susține acest pont oferit de Winbet.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON