Ponturi Bodo/Glimt vs Lugano – Conference League

Sursă foto: Facebook

Ponturi Bodo/Glimt vs Lugano: Echipa care a eliminat-o pe Sepsi din Conference se pare că are un parcurs destul de bun în grupe și va întâlni pentru calificare pe propriul teren pe Lugano. Meciul se va disputa pe data de 30 noiembrie, pe stadionul Aspmyra Stadion, iar startul va fi dat la ora 19:45, de către arbitrul croat Bel. D. Vezi mai jos ce ți-am pregătit pentru această confruntare și cu ce ne așteaptă casele de pariuri online România.

Cote Bodo/Glimt vs Lugano

Bodo/Glimt la un pas de calificare

  • Norvegienii se numără printre formațiile care ne-au surprins la această ediție de Conference League și a reușit să se evidențieze până pe locul 2 dintr-o grupă cu echipe ca Besiktas, Club Bruge și Lugano.
  • Cu un total de 7 puncte acumulate, cu o remiză în acest meci aceștia s-ar bucura pentru calificare. La 3 puncte de Lugano, echipa norvegiană a făcut senzație și s-a impus de 2 ori consecutiv împotriva lui Besiktas, cu 3-1 și cu 1-2.
  • Și în campionat statisticile arată bine pentru Bodo, unde a pierdut doar de 4 ori în 29 de etape și se află pe primul loc. Propriul teren se pare că este un mediu prielnic pentru Bodo/Glimt, care se îndreaptă către o nouă reușită.

Echipă probabilă: Lund – Bjorkan, Bjortuft, Moe, Brice – Saltnes, Berg, Fet – Grobaek, Moubagna, Sorli

Absenți: Dahl, Espejord, Kristiansen, Skau

Lugano fără speranțe la calificare

  • Situația nu este la fel de bună pentru Lugano, aceștia fiind nevoiți să se impună contra lui Bodo/Glimt, dar și așa calificarea nu le este asigurată. Dublul eșec contra lui Club Bruge le ruinează speranțele elvețienilor.
  • Oaspeții reușesc doar acumularea a 4 puncte și chiar dacă ar vrea nu mai are șanse foarte mari la calificare. Aflată pe locul al 3-lea, aceștia sunt la diferență de 3 puncte de adversarii de joi.
  • Moralul acestora a căzut și din cauza prestației din campionat, unde ajunge pe locul 6 și nu vine cu cel mai înalt moral pentru a o învinge pe echipa cu care a remizat în tur pe propriul teren. Ce credeți, va putea Lugano să facă imposibilul?

Echipă probabilă: Saipl – Hajdari, Hajrizi, Mai, Arigoni – Bislimi, Sabbatini, Macek – Mahou, Celar, Steffen

Absenți: Osigwe, Valenzuela

Ponturi pentru Bodo/Glimt vs Lugano

Peste 8,5 cornere - Cota 1.66

Meciul din tur poate fi luat ca și referință fără probleme, în care s-a respectat intervalul de cornere. Ne putem gândi că de această dată vom avea parte de mult mai multă intensitate. Cota oferită de 888 Sport este una destul de generoasă și poate fi folosită cu ușurință pe biletul zilei, mai ales că Bodo va trage tare pentru a-și apăra poziția, iar Lugano pentru a putea spera din nou la calificare.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON