Ponturi Astana vs Dinamo Zagreb – Conference League

Sursă foto: Twitter

Ponturi Astana vs Dinamo Zagreb: Tradiția din Conference s-a schimbat, iar mare parte din echipele mici continuă să ne surprindă. Având o cantitate mare de meciuri din această competiției mă voi focusa pe cele mai importante, cum ar fi cel dintre Astana și Zagreb. Meciul se va disputa pe data de 30 noiembrie, pe stadionul Astana Arena. Ca și arbitru îl vom avea pe scoțianul Beaton, care v-a da fluierul de start la 17:30. Pe lângă bonusul oferit de Unibet, nu ezitați și accesați Case pariuri online România pe Xbets pentru mai multe oferte de acest gen.

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Poate Astana să rămână pe locul 2 în grupă?

 • Situația din această grupă a pus pe gânduri toate echipele, însă și gazdele din acest meci se regăsesc în aceeași poziție. Deși Astana se află pe locul 2, are doar 4 puncte acumulate, iar sub ea se află Ballkani și Zagreb cu 4 și 3 puncte.
 • Cu 4 puncte în 4 confruntări gazdele au avut o victorie și un egal cu Balkanii. Restul confruntărilor au fost pierdute fără drept de apel de către echipa din Turcia, cea mai dură fiind cu 5-1 contra Dinamo Zagreb.
 • Întrebarea este va putea Astana să rămână pe locul 2. Situația inițială nu o ajută deloc pe echipa gazdă, însă pentru a mai putea fenta încă o dată clasarea are nevoie de cel puțin un egal, iar Ballkani să piardă cu Plzen.
 • Astana nu mai are motivația necesară care a ajutat-o să ajungă până aici și îi va fi destul de greu să țină piept lui Zagreb pe data de 30 noiembrie.

Echipă probabilă: Condric – Beysebekov, Marochkin, Amanovic – Havhannisyan, Kuat, Ebong, Timur – Tomasov, Darboe, Ourega

Va putea rămâne Zagreb în cărțile calificării?

 • Dinamo Zagreb a fost și ea victima unei întoarceri agresive de situație în grupă, mai ales după ce a început campania cu un succes fără precedent contra Astana, terminat cu 5-1. Momentan doar acest rezultat le mai creează speranțe corților.
 • Cu 3 înfrângeri consecutive ne întrebăm ce a pățit Zagreb. Cel mai probabil unul dintre principalii factori au fost deplasările, două dintre aceste rezultate fiind jucate pe teren străin. Totuși, 2 meciuri au fost jucate contra Plzen și ne putem gândi că în final Zagreb a primit oportunitatea de a-și dovedi calitatea în ultimele confruntări rămase.
 • Poate echipa croată să mai spere la o calificare? Dinamo Zagreb mereu a avut câte ceva de dovedit și nu va lăsa garda jos în meciul din Turcia. De menținut și faptul că oaspeții sunt favoriți la majoritatea caselor de pariuri.
 • Fără prea multe absențe și cu motivația ridicată la maxim oaspeții vor încerca să obțină un rezultat cât mai asemănător ca în confruntarea din tur împotriva Astanei, terminată cu 5-1. Astfel nu există probleme pentru care să ne gândim că Zagreb nu mai poate spera la un loc mai departe în Conference.

Echipă probabilă: Zagorac – Perkovic, Catherine, Ristovski, Moharrami – Ademi, Misic – Spikic, Baturina, Kaneko – Kuluenovic

Situație meciuri directe Astana vs Dinamo Zagreb

Din 2018 până acum cele două echipe s-au întâlnit de 5 ori, iar în acest an au prilejul a realiza acest lucru pentru a 4-a oară. Pe lângă participarea din Conference League, cele două s-au luptat pentru calificarea în Champions League, unde croații au ieșit victorioși în ambele tranșe. Mai jos ai toate cele 3 întâlniri din 2023:

 • Din. Zagreb vs Astana – 5-1
 • Astana vs Din. Zabreg – 0-2
 • Din. Zagreb vs Astana – 4-0

Ponturi pentru Astana vs Dinamo Zagreb

Victorie Din. Zagreb - Cota 1.90

Unibet este din nou darnic cu noi și ne oferă o cotă interesantă de 1.90. Deși în fiecare meci disputat între cele două Zagreb a ieșit victorioasă, cota este una puțin mai mare din cauza celor 3 eșecuri consecutive. Sunt de părere că oaspeții vor lăsa trecutul rezultatelor negative în urmă și își vor axa toată energia pentru a putea pleca acasă cu cele 3 puncte. Pentru mai multe pariuri din Conference League nu ezita să ne accesezi pagina noastră!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON