Cota 2 din fotbal – Ce jucăm din Conference League?

Sursă foto: Twitter, GNK Dinamo

Cota 2 din fotbal – Astăzi vă propun o oportunitate tentantă în lumea fotbalului și punem accent pe Conference League. Cu toate acestea, pentru a ne asigura de câștigurile solide, am optat pentru o cotă 2 cu cele mai mari șanse. Cele două selecții pe care le-am ales pentru acest pariu includ meciul dintre Ludogorets vs Nordsjaelland precum și confruntarea deosebit de așteptată dintre Din. Zagreb vs Ballkani. Haideți să vedem resursele echipelor și să descoperim ce cote a pregătit Unibet pentru această zi.

Pe ce am ales să pariem

Meciurile sunt programate să înceapă la orele 19:45 și 22:00 și dn păcate nu le avem difuzate. Analizând statisticile și raportul de forțe dintre echipe, am ales să mizez pe cote mai sigure. Este o decizie sigură? Ludogorets nu traversează cea mai bună perioadă în Europa League și se află aproape de zona retrogradării. În al doilea meci, pentru Zabreg victoria este mai importantă ca niciodată, fiind categoric favoriți la case pariuri online România.

Explicăm cele două selecții

Ludogorets Razgrad vs FC Nordsjælland: Șansă dublă Nordsaelland – Cot 1.57

Pentru primul meci ne axăm pe un duel care poate decide cine se califică. La un singur punct de oaspeți Ludogorets este într-o situație destul de proastă. În cazul unei înfrângeri pot pierde locul în favoarea celor de la Fenrbahce. Totuși de menționat că gazdele vin după 4 victorii consecutive.

  • Ludogorets se află pe locul 2 în grupă, cu 9 puncte.
  • Nordsjaelland se poziționează pe primul loc, cu doar un punct în plus.

Ce s-a întâmplat după părerea voastră cu Nordsjaelland? Aceștia lasă pe spate întreaga Europă după 2 rezultate uimitoare. Deși au început prost cu o înfrângere cu Fenerbahce cu 3-1 și se impune cu 6-1 contra acestora. De asemenea o trece și pe Ludogorets pe lista de victime și o învinge cu 7-1.

Dinamo Zagreb vs KF Ballkani: Dinamo Zagreb – Cota 1.40

Cu un sezon precedent excelent, pare că Zagreb întâmpină provocări în a se califica mai departe și depinde de cele 3 puncte în acest meci. Încadrată într-o grupă nu foarte grea și-au pierdut din formă. Plzen domină grupa și se impune de fiecare dată, având maximul de puncte și îngreunează calificarea pentru restul concurentelor.

  • Dinamo Zagreb are doar 6 puncte în grupe, dar totuși se află pe locul 2.
  • Ballkani vine de pe ultimul loc și are 4 puncte.

Aleg să pariez pe victoria gazdelor datorită formei acestora din ultimele meciuri. Chiar dacă și oaspeții ar avea șanse în cazul unei victorii speranțele sunt minime. Pentru a sublinia situația dintre cele două echipe, Dinamo Zagreb nu a mai pierdut de 5 meciuri.

Nu uitați, pentru mai multe ponturi de acest fel, accesați site-ul nostru și verificați categoria “Cota 2” pentru a vedea ce au pregătit colegii mei.

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON