1500 RON mizati pe Napoli

1500 RON mizati pe Napoli / sursa foto Facebook Napoli

1500 RON mizati pe Napoli, cam asa suna ultima nebunie a staff-ului Xbets!  💣 Marti 24 octombrie 2023, de la ora 22:00, Union Berlin primeste pe Olympiastadion vizita celor de la Napoli, in runda cu numarul 3 a grupelor UEFA Champions League.

Serile de marti sunt cu totul speciale, deoarece cu totii plasam pariuri Champions League. Ei bine, noi avem incredere in campioana Italiei, pe care am decis sa mizam nu mai putin de 1500 RON! Pariul este plasat la Betano, una din cele mai importante case pariuri online din Romania.

100% BONUS la depunere 500 RON

1500 RON mizati pe Napoli – ce ne-a determinat sa alegem acest pariu?

Duelul dintre Union Berlin si Napoli face parte din grupa C, unde clasamentul in momentul de fata arata asa:

  1. Real Madrid – 6 puncte
  2. Napoli – 3 puncte
  3. Braga – 3 puncte
  4. Union Berlin – 0 puncte

Gruparea germana pare prea “cruda” pentru o asemenea competitie. Echipa a clacat in primele doua partide pe final, pierzand mereu intr-un mod incredibil. Pe Bernabeu, nemtii au incasat gol de la Jude Bellingham in minutul 90+4. Cu Braga pe teren propriu, au condus cu scorul de 0-2 si au cedat cu 2-3, dupa reusita lui Castro din minutul 90+4. Pare un minut blestemat pentru Union Berlin, care acum intalneste o formatie ce are nevoie de toate cele 3 puncte, pentru a ramane in cursa de calificare.

  • Echipa probabila Union Berlin: Ronnow – Leite, Bonucci, Doekhi – Gosens, Tousart, Kral, Harberer, Juranovic – Behrens, Becker

Mai mult decat atat, gazdele au pierdut din nou in campionat (0-3 cu Stuttgart) si au ajuns la 8 infrangeri consecutive in partidele oficiale.

De partea cealalta, Napoli vine dupa un succes in Serie A cu Verona, de care avea mare nevoie. Politano si Kvaratschkelia cu o dubla au adus toate cele 3 puncte pe Stadio Marc`Antonio Bentegodi, intr-un meci incheiat cu scorul de 1-3.

In Champions League, campioana Italiei a inceput cu un succes in Portugalia, insa a continuat cu un esec pe teren propriu, 2-3 contra celor de la Real Madrid. Astazi, Osimhen ramane principala absenta a oaspetilor, alaturi de Anguissa.

  • Echipa probabila: Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Natan, Rui – Cajuste, Lobotka, Zielinski – Politano, Raspadori, Kvaratshkelia

Este o partida cu totul dezechilibrata, incepand cu experienta si valoarea, si terminand cu forma de moment. Faptul ca meciul se joaca in Germania nu ar trebui sa influenteze prea mult soarta partidei, fapt pentru care va prezentam biletul cu 1500 mizati pe Napoli.

Ponturi Union Berlin vs Napoli

Articolul are un scop informativ si este recomandat mereu sa efectuati o proprie analiza, inainte de a miza. Pariati mereu responsabil!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON