Ponturi RB Leipzig vs Hoffenheim – Bundesliga

Sursă foto: Twitter – RB Leipzig

Ponturi RB Leipzig vs Hoffenheim – Cu o succesiune de partide tensionate în Bundesliga, ne îndreptăm atenția către unul dintre cele mai așteptate dueluri, în care se confruntă două echipe plasate pe locurile 4 și 6 în clasament. Meciul va avea loc pe Red Bull Arena, pe data de 16 decembrie, cu fluierul de start programat pentru ora 19:30. În continuare, vă invit să descoperim câteva aspecte relevante despre cele două echipe, iar la final vom analiza cotele oferite de 888Sport pentru acest duel palpitant.

100% BONUS până la 500 RON

RB Leipzig nu vrea să riște

 • Se pare că razele de soare au venit din nou pentru gazde, care reușesc din nou să treacă mai departe de grupe dintr-o grupă în care doar Manchester City a putut să-i pună piedici.
 • Oaspeții nu au cheltuit în zadar în urma despărțirii de numeroase vedete. După o perioadă agitată de transferuri, schimbările par să aducă beneficii, cu jucători precum Xavi și Openda care s-au dovedit a fi de folos pentru echipă.
 • Cu 5 victorii consecutive pe teren propriu se vor focusa pe menținerea acestei forme. Una dintre înfrângerile notabile a fost împotriva lui Wolfsburg, cu scorul de 2-1 din campionat. Au mai avut rezultate slabe și în fața lui Mainz, dar au știut să facă un contrast dintre acestea.
 • Distanța față de Hoffenheim este una marginală, cu o diferență de 6 puncte. Leipzig înregistrează 9 victorii, 2 egal-uri și 3 înfrângeri. Cu toate acestea, punctul forte al gazdelor este avantajul terenului, de care vor profita la maxim.

Echipă probabilă: Blaswich – Simakan, Klostermann, Lukeba – Forsberg, Kampl, Schlager, Raum – Simons – Sesko, Openda

Hoffenheim din ce în ce mai sus în Bundesliga

 • Oaspeții au confirmat așteptările și au reușit să ne surprindă în mod plăcut în acest sezon, ocupând în prezent locul 6 în clasament cu un total de 23 de puncte. RB Leipzig este un adversar excelent și acest meci înseamnă un pas mare de traversat pentru oaspeți.
 • Deși au avut o perioadă care ne-a făcut să credem că vor decădea se pare că au început din nou să repare acest lucru. În ultimul meci se impun cu 3-1 pe terenul propriu, cu Bochum.
 • Într-un alt duel disputat, au fost învinși de către Gladbach, cu 2-1. Deplasarea echipei oaspete a cunoscut și ea o serie de șapte victorii consecutive, dar ultimele rezultate ne spun altceva, fiind 2 înfrângeri și un egal.
 • Aceștia au reușit să marcheze de 28 de ori în cele 14 partide disputate, dar defensiva lor a încasat 24 de goluri, ceea ce nu este tocmai semnul pe care ni-l dorim să îl vedem.

Echipă probabilă: Baumann – Akpoguma, Adams, Szalai – Bebou, Stach, Samassekou, Becker, Bulter – Weghorst, Beier.

Ultimele meciuri directe

 1. RB Leipzig vs Hoffenheim =1-0
 2. RB Leipzig vs Hoffenheim = 3-1
 3. Hoffenheim vs RB Leipzig = 1-3
 4. RB Leipzig vs Hoffenheim = 3-0
 5. Hoffenheim vs RB Leipzig = 2-0

Ponturi RB Leipzig vs Hoffenheim

Leipzig marchează în ambele reprize - Cota 1.70

Cum Hoffenheim nu se descurcă la capitolul meciuri în deplasare în ultima perioadă am ales să ne bazăm pe acest pont. RB Leipzig este de temut pe propriul teren și vine după 5 victorii consecutive. Să ne așteptăm la unul dintre cele mai tari duel-uri ale zilei cu Leipzig să marcheze în ambele reprize? Pentru mai multe ponturi fotbal Bundesliga intrați pe pagina noastră și vedeți ce v-am mai pregătit pentru data de 16 decembrie.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON