Ponturi Mainz vs Heidenheim – Bundesliga

Sursă foto: Twitter, FSV Mainz 05

Ponturi Mainz vs Heidenheim – Revenim cu analiza unui meci de importanță majoră din Bundesliga, iar în continuare vom examina așteptările pentru confruntarea dintre cele două echipe. Partida este programată să aibă loc pe data de 16 decembrie, pe Mewa Arena, cu startul la ora 16:30. Pentru a descoperi mai multe ponturi fotbal Bundesliga, vă invităm să vizitați pagina noastră, unde veți găsi mai multe articole de acest gen scrise de mine și colegii mei.

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Mainz cu un parcurs din ce în ce mai greu.

  • Situația actuală a dat peste cap multe echipe în Germania, printre acestea fiind și Mainz. Dacă în trecutele stagiuni îi vedeam luptând pentru primele locuri, acum se află într-o bătălie acerbă pentru a evita retrogradarea, mai ales că sunt foarte aproape de ultimul loc.
  • Cu doar 9 puncte acumulate echipa se află pe poziția a 17-a, la un singur punct distanță de ultimul loc, ceea ce ridică semne de întrebare serioase cu privire la evitarea retrogradării.
  • Răscrucea de drumuri pentru Mainz a început odată cu o victorie surpriză în fața echipei Leipzig, câștigând cu 2-0. A urmat apoi o serie de rezultate de egalitate, dar se pare că nu sunt de ajuns să îi ridice de pe ultimele locuri.
  • Cu toate acestea, slăbiciunea notabilă a echipei a fost apărarea, cu 26 de goluri primite și doar 12 marcate. Șansele de urca sunt din ce în ce mai mici și este greu de crezut că vor obține cele 3 puncte.

Echipă probabilă: Batz – Fernandes, Bell, Schulz – Widmer, Guilvaogui, Krauss, Barkok, Richter – Lee, Ajorque

Heidenheim țintește un nou succes

  • În campania actuală, oaspeții se confruntă cu un sezon fluctuant, acumulând doar 14 puncte în primele 14 etape și nu sunt deloc mulțumiți de ce au reușit până acum.
  • Echipa pare să se lupte să găsească stabilitatea în joc, ocupând momentan locul 14, o poziție care le oferă o anumită distanță de zona retrogradării, dar nu permite relaxarea. Problemele sunt în defensivă, unde primește 30 de goluri.
  • Cu doar 2 înfrângeri suferite în ultimele 5 meciuri, Heidenheim se află într-o perioadă dificilă, iar acest meci devine crucial, având în vedere diferența mică de puncte între echipe. Chiar și un egal poate fi important pentru aceștia.
  • Cu toate acestea, oaspeții își concentrează resursele și pregătesc strategii pentru a obține o victorie importantă. Așadar, acest duel se anunță a fi un moment cheie în lupta lor pentru a-și atinge obiectivele în acest sezon.

Echipă probabilă: Muller – Traore, Mainka, Gimber, Theuerkauf – Maloney, Schoppner – Dinkci, Beck, Beste – Kleindienst.

Ponturi Mainz vs Heidenheim

Ambele echipe marchează - Cota 1.67

Diferența dintre cele două echipe este una mică, iar evaluarea se bazează pe mai mult decât simpla poziționare în clasament. Faptul că Heidenheim se află cu doar două 5 puncte peste Mainz nu garantează automat o victorie. Oaspeții au demonstrat dorința lor de revenire, evidențiată prin victoria împotriva RB Leipzig și rezultatele pozitive obținute în fața unor echipe precum Hoffenheim și Bochum.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON