Ponturi Mainz vs Freiburg – Bundesliga

Sursă foto: Twitter SC Freiburg

Ponturi Mainz vs Freiburg – Din nou vă surprindem cu analiza unui meci de zile mari din Germania, iar în cele ce urmează vom analiza ce ne pregătesc cele două echipe. Confruntarea se va disputa pe data de 3 decembrie, pe Mewa Arena, cu ora de începere 16:30. Pentru mai multe ponturi fotbal Bundesliga întră pe pagina noastră, iar acolo poți găsi mai multe articole scrise de mine de colegii meci.

Pachet de 500 RON Bonus

Mainz pe picior de retrogradare

 • O echipă pe care o vedea sezoanele trecute că se luptă pentru primele locuri se luptă acum pentru retrogradare. Mainz acumulează doar 8 puncte în cele 12 etape și se putea chiar mai rău dacă nu începeau remediul de revenire.
 • Aflați pe locul 17 și la un singur punct de ultima poziție aceștia și-au pus semne de întrebare legate despre retrogradare. Chiar și așa vedem semne de revenire, 6 din cele 8 puncte fiind acumulate în ultimele 4 meciuri din Bundesliga.
 • Această schimbare radicală se pare că a apărut printr-o victorie surpriză împitriva Leipzig, cu 2-0. Pe lângă a mai avut și 3 egaluri, cu echipe ca Darmstadt, Bochum sau Hoffenheim.
 • Este de înțeles de la sine că defensiva a fost una slabă, ceea ce a și adus la asemenea performanțe. Cu 25 de goluri primite și 12 marcate gazdele meciului au nevoie de câteva rearanjări în staff și în echipă.

Echipă probabilă: Batz – Fernandes, Bell, Schulz – Widmer, Guilvaogui, Krauss, Barkok, Richter – Lee, Ajorque

Absenți: Leitsch, Onisiwo, Weiper, Zenter

Freiburg într-un moment de fericire

 • Evidențiez momentul în care se află oaspeții deoarece aceștia au reușit să-și asigure calificarea în fazele următoare din Europa League. Aceștia se află pe locul secund în grupă și au acumulat 12 puncte.
 • Să vorbim acum despre Bundesliga, unde Freiburg stă legată în orice moment de un eșec. Cu 15 puncte diferența nu este mare de ultimele locuri. Totuși putem spune că Freiburg vine cu energie nouă pentru această confruntare.
 • Pe lângă victoria cu 5-0 cu Olympiakos în Bundesliga vin după un egal cu 1-1 împotriva Darmstadt. Nici Freiburg nu se laudă cu cine știe ce rezultate, dar cel mai probabil să-și stocheze energia rămasă pentru jocul cu Mainz.
 • Nici pentru aceștia capitolul atac nu este unul de lăudat, cu doar 15 goluri marcate în 12 meciuri. Nici la categoria marcatori aceștia nu stau mai bine, singurul care s-a evidențiat fiind Griffo, cu 3 reușite.

Echipă probabilă: Atubolu – Ginter, Lienhart, Gulde – Doan, Eggestein, Hofler, Weisshaupt – Holer, Grifo – Gregoritsch

Absenți: Gunter, Keitel, Kubler, Philipp, Schmidt

Meciuri directe Mainz vs Freiburg

 1. Mainz vs Freiburg 1-1
 2. Freiburg vs Mainz 2-1
 3. Freiburg vs Mainz 1-1
 4. Mainz vs Freiburg 0-0
 5. Mainz vs Freiburg 1-0

Ponturi pentru Mainz vs Freiburg

Șansă dublă Freiburg - Cota 1.60

Schimbările din Bundesliga au prins-o pe Mainz în partea opusă, iar echipe care nu aveau un istoric bogat au reușit să strălucească. Ambele sunt în situații care ne pun pe gânduri. Prestația lui Freiburg din Europa League după părerea mea va fi principalul factor care va duce la un rezultat pozitiv în acest meci. Nu putem trece cu vederea această cotă de la Superbet, una dintre cele mai prestigioase case pariuri online România.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON