Ponturi Leverkusen vs Frankfurt – Bundesliga

Sursă foto: Twitter, Bayer 04 Leverkusen

Ponturi Leverkusen vs Frankfurt – Am dorit să aduc un plus de special acestui pronostic, așa că am pregătit o cotă atractivă, pusă la dispoziție de Betano. Partida pe care o avem în vizor va avea loc pe 17 decembrie, pe celebrul BayArena. Dacă sunteți pasionați și doriți să urmăriți evenimentul, puteți accesa transmisiunea live pe Digi Sport 4. Pentru cei interesați de mai multe oferte asemănătoare și bonusuri avantajoase, vă invit să consultați secțiunea case pariuri online România.

Cote pentru Leverkusen vs Frankfurt

Cotele sunt clar în avantajul gazdelor, echipă care nu pierde nici un meci în acest sezon și care se îndreaptă spre un titlu pe care nu și l-au imaginat. Pentru mai multe ponturi fotbal din Bundesliga intră acum pe site-ul nostru și vezi ce ți-am pregătit pentru această zi.

Forma echipelor Leverkusen vs Frankfurt

Leverkusen

Echipa gazdă își propune să-și mențină poziția fruntașă după un start de sezon impresionant. Cu un total de 36 de puncte și ocupând locul întâi în clasament, gazdele se distanțează de marea adversară Bayern la 4 puncte. Aceștia vor face tot posibilul să se mențină pe acest loc. Uite ultimele 3 meciuri de pe propriul teren ale celor de la Leverkusen:

  • Leverkusen vs Molde 5-1
  • Leverkusen vs Padenborn 3-1
  • Leverkusen vs Dortmund 1-1

Echipa gazdă este clar favorită în ochii caselor de pariuri pentru a obține o nouă victorie, remarcându-se cu niciun meci pierdut până în acest moment. Da, ai înțeles corect, fără nicio înfrângere și doar un singur rezultat de egalitate în cele 12 etape disputate.

Frankfurt


Echipa oaspete aspiră din nou la repetarea performanțelor din sezonul precedent, dar se pare că sezonul acesta este unul mult mai greu pentru Frankfurt. Cu toate că sezonul mai are mult până la final, Frankfurt se află abia pe locul 7, cu 21 de puncte, iar în fața ei stau echipe care foarte rar clacă pe picior strâmb. Să vedem ultimele 3 meciuri ale lui Frankfurt.

Aberdeen vs Frankfurt – 2-0

Frankfurt vs Bayern – 5-1

Saarkrucken vs Bayern – 2-0

Cu un total de 21 puncte se pare că începutul care părea unul foarte bun se dovedea a duce la un parcurs destul de slab. În Europa League, au suferit o înfrângere cu 1-2 împotriva echipei PAOK, însă au reușit să se califice chiar și așa mai departe. În ultimele 5 meciuri pierd de 4 ori și este greu de dat seama cauza pentru care au ajuns în această poziție și că nu sunt în stare să repete prestația din victoria cu 5-1 contra Bayern.

Ponturi Leverkusen vs Frankfurt

Nu marchează ambele echipe - Cota 1.85

Am ales să mă bazez pe Leverkusen datorită echilibrului care ia-u adus primul loc din Bundesliga. Aceștia sunt de neînvins și vor profita cu siguranță de forma foarte slabă din prezent a celor de la Leverkusen. De asemenea avem și o cotă destul de generoasă oferită de Betano, una dintre cele mai cunoscute case pariuri online România.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON