Stadion

Sardegna Arena

Competitie

Serie A

Programare

Duminica, 13:30

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Duminica 22.04.2018, incepand cu ora 13:30, va avea loc duelul Cagliari – Bologna, din cadrul rundei a 34-a a primei ligi din Italia.

Cei de la Cagliari se claseaza in acest moment pe pozitia a 15-a a clasamentului din Serie A, cu 32 de puncte acumulate in 33 de partide de campionat. Italianul L. Pavoletti este golgheterul echipei in campionat, acesta avand 9 goluri inscrise pana acum. Gazdele traverseaza o perioada extrem de slaba, cu 4 infrangeri suferite in ultimele 5 etape. Dupa o victorie cu scorul de 2-1 in fata celor de la Udinese, acestia au cedat etapa trecuta pe terenul celor de la Inter, cu scorul de 4-0. Gazdele nu se pot baza in acest duel pe accidentatii A. Deiola, D. Dessena si D. Farias.

Luch Minsk - Dinamo Minsk

Ponturi Pariuri – FC Minsk – Gomel – Vysshaya Liga

Stadion Torpedo (Minsk) Champions League Sambata, 18:45 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Northcote City – Bentleigh – NPL Victoria

Northcote Local Stadium NPL Victoria Sambata, 08:00 Nu este televizat 1 solist...

Ponturi Pariuri – FC Avondale – Port Melbourne Sharks – NPL Victoria

Bessboro Cross NPL Victoria Sambata, 08:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Green Gully – Dandenong – NPL Victoria

Green Gully Local Stadium NPL Victoria Sambata, 11:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Germania – Suedia – Cupa Mondiala

Fisht Olympic Stadium (Sochi) Cupa Mondiala Sambata, 21:00 TVR 1, TVR HD 1...

De partea cealalta, Bologna ocupa pozitia a 11-a a clasamentului primei ligi din Italia, echipa reusind sa adune 38 de puncte, dupa 33 de etape. Italianul S. Verdi este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 8 goluri inscrise pana in acest moment. Oaspetii se afla pe o panta descendenta, cu doar 3 puncte acumulate in tot atatea partide de campionat. Dupa victoria cu 2-0 in fata celor de la Verona, acestia au cedat etapa precedenta pe terenul celor de la Sampdoria, cu scorul de 1-0. G. Donsah, F. Helander si V. Torosidis nu vor efectua aceasta deplasare, din pricina unor probleme de ordin medical.

Cagliari se afla la doar 4 puncte deasupra liniei retrogradabile, asadar trebuie sa aiba mare grija pe acest final de sezon. De partea cealalta, Bologna este la 10 puncte distanta de subsolul clasamentului, asadar emotiile acestora nu sunt asa de mari. Tinand cont de faptul ca evolueaza pe teren propriu, ma astept ca cei de la Cagliari sa forteze mult mai mult si sa domine partida. Recomandarile mele asadar sunt bazate exclusiv pe cei de la Cagliari.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Cagliari – Bologna: DNB1

Pont cota mare Cagliari – Bologna: 1 solist

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania