Stadion

Olimpico

Competitie

Serie A

Programare

Miercuri, 21:45

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Miercuri, de la ora 21:45, AS Roma o intalneste pe Crotone, intr-un meci programat sa aiba loc pe “Olimpico”, in cadrul rundei cu numarul 10 din Serie A.

Roma se afla intr-o forma buna, ea reusind sa depaseasca cu bine esecul din derby-ul cu Napoli, iar in etapa anterioara a bifat a sasea victorie stagionala, 1-0 cu Torino. Astfel, echipa antrenata de Di Francesco a ramas pe locul 5, cu 18 puncte, avand de recuperat sapte lungimi fata de echipa de pe primul loc, dar avantajul romanilor este acela ca au o restanta de jucat. Pe de alta parte, faptul ca se joaca in capitala nu este tocmai punctul forte al Romei, deoarece in cele patru asemenea intalniri, aceasta a facut spectacol, dar a reusit doua victorii si tot atatea infrangeri.

Echipa probabila: Alisson – Florenzi – Fazio – Moreno – Kolarov – Nainggolan – Rossi – Pellegrini – Perotti – Dzeko – Shaarawy

Ponturi Pariuri – Reims – AC Ajaccio – Ligue 2

Stade Auguste-Delaune Ligue 2 Vineri, 21:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Lorient – Valenciennes – Ligue 2

Stade du Moustoir Ligue 2 Vineri, 21:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Lens – Le Havre – Ligue 2

Stade Bollaert-Delelis Ligue 2 Vineri, 21:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – GFC Ajaccio – Tours – Ligue 2

Stade Ange-Casanova Ligue 2 Vineri, 21:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Clermont – Orleans – Ligue 2

Stade Gabriel Montpied Ligue 2 Vineri, 21:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Crotone are probleme mari in ceea ce priveste mentinerea deasupra liniei rosii, ea aflandu-se pe locul 17, cu 6 puncte, cu doar o lungime mai mult decat echipa aflata pe penultimul loc. In runda anterioara, aceasta si-a aratat limitele pe care le are in deplasare, drept pentru care a suferitun nou esec, al cincilea din aceasta stagiune, 0-5 in fata Sampdoriei. De patru ori a avut Crotone ocazia de a juca in deplasare, dar pe langa faptul ca este echipa cu cele mai multe goluri primite in acesata postura, ea a reusit sa-si treaca in cont un singur punct si acela dupa o remiza in fata nou-promovatei Spal.

Echipa probabila: Cordaz – Sampirisi – Ceccherini – Ajeti – Pavlovic – Izco – Mandragora – Barberis – Stoian – Budimir – Nalini

Roma a castigat la pas ambele meciuri disputate intre cle doua, iar dupa cum s-au desfasurat ostilitatile pana in acest punct al sezonului, ma astept ca Dzeko&Co. sa castige la pas si n-ar fi exclus sa faca scorul etapei.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Roma – Crotone: gazdele marcheaza in ambele reprize

Pont cota mare Roma – Crotone: gazdele castiga ambele reprize

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania