In acest articol, va oferim sugestii, cat si cotele la pariuri pentru partidele din etapa cu numarul 16 din cadrul campionatului italian.

Disputa dintre Cagliari si Sampdoria deschide etapa cu numarul 16 din Serie A, urmand sa se joace sambata, de la 19:00. Sampdoria este fantastica pe teren propriu, insa in deplasare nu impresioneaza deloc, asa ca vom evita pariurile pe soliste si va recomandam varianta golurilor, minim trei marcate avand o cota de 1.71 la Unibet.

In aceeasi zi, de la ora 21:45, se va juca meciul etapei, cel in care Juventus si Inter Milan, doua dintre candidatele la titlu, se vor intalni pe “Allianz Stadium”. Juventus este pe locul al treilea in clasament, in timp ce Inter Milan ocupa prima pozitie, cele doua fiind despartie doar de doua puncte. Avand in vedere faptul ca vorbim de doua dintre cele mai puternice si mai ofensive echipe din Italia, ar trebui ca golurile sa vina la ambele porti, la Unibet acest pariu primind o cota de 1.82.

Duminica, cel mai interesant meci al zilei este cel dintre Napoli si Fiorentina, care are fluierul de start programat la ora 16:00. Recomandam un pariu pe goluri, mai ales ca si cotele la pariuri sunt destul de bune, pentru minim trei marcate Unibet oferind o cota de 1.45. De la 21:45, AC Milan va primi pe “San Siro” vizita celor de la Bologna, intr-o partida in care milanezii nu isi mai permit pasi gresiti. Ne asteptam ca echipa gazda sa se impuna, intr-o cota de 1.48 la Unibet.

Luni, in ultimul meci al etapei, Lazio va da piept cu Torino, pe “Stadio Olimpico”, acolo unde spectacolul nu are voie sa lipseasca. Ne asteptam la un duel spectaculos, cu cel putin trei reusite, avand in vedere faptul ca si cotele la pariuri sunt atractive, 1.46 la Unibet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *