Cotele la pariuri pentru cele zece partide din etapa a 16-a din Premier League va sunt oferite de specialistii nostri, care de asemenea va ofera si sugestii

Runda cu numarul 16 se deschide sambata, de la ora 14:30, cu duelul dintre West Ham si Chelsea, cele doua urmand sa se intalneasca pe Stadionul Olimpic din Londra. West Ham face un sezon foarte slab, ocupand penultima pozitie in clasamentul campionatului englez, in timp ce Chelsea este pe locul al treilea. Ne asteptam ca “albastrii” sa profite de forma slaba a “ciocanarilor” si sa obtina victoria, intr-o cota de 1.48 la Unibet.

De la ora 17:00, Tottenham primeste vizita celor de la Stoke City, intr-o partida in care gazdele nu au voie sa faca pasi gresiti, avand in vedere faptul ca s-au indepartat la patru puncte de locurile de Champions League. Echipa lui Mauricio Pochettino este fara victorie in ultimele patru etape, asa ca un pariu pe victoria gazdelor pare destul de riscant, de aceea recomandam varianta golurilor, minim trei marcate in meci, mai ales ca si cotele la pariuri sunt destul de bune, 1.50 la Unibet. Tot sambata, de la 19:30, Leicester merge pe terenul nou-promovatei Newcastle, acolo unde ne asteptam ca spectacolul sa nu lipseasca, iar golurile sa vina la ambele porti, Unibet oferind o cota de 1.71 pentru acest pariu.

Duminica, in primul meci al zilei, Arsenal va face deplasarea pe terenul lui Southampton, acolo unde va avea o misiune grea. Ne asteptam la un duel pe cinste, in care se va marca atat ca o poarta, cat si la cealalta. Cotele la pariuri pentru varianta “ambele marcheaza” sunt atractive, 1.68 la Unibet.

La ora 16:15 se va da startul derby-ului dintre Liverpool si Everton, in care spectacolul nu are voie sa lipseasca, “Caramelele” sunt in revenire de forma, venind dupa trei victorii la rand, la fel si “cormoranii”, asa ca nu ne putem astepta decat la un meci in care golurile vor veni in numar mare, minim trei marcate fiind suficiente pentru a ne aduce profit, la o cota de 1.45 la Unibet.

Meciul etapei este de departe cel dintre Manchester United si Manchester City, principalele candidate la titlu, avand fluierul de start programat la ora 18:30, urmand sa se joace pe “Old Trafford”. Cum in teren se vor infrunta cele mai bune ofensive din Premier League, nu ne putem astepta decat la un duel cu reusite la ambele porti, intr-o cota de 1.68 la Unibet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *