Cotele la pariuri pentru cele zece partide din etapa a 15-a din Premier League va sunt oferite de specialistii nostri, care de asemenea va ofera si sugestii.

Meciul ce deschide etapa in Premier League este cel dintre Chelsea si Newcastle, care va avea loc sambata, de la ora 14:30. Cel mai probabil “albastrii” se vor impune, insa un pariu pe victoria gazdelor nu are o cota atragatoare, astfel ca recomandam un pariu bazat pe goluri, minim trei primin o cota de 1.63 la Unibet. 

Tot sambata, de la ora 17:00, Liverpool merge pe terenul nou-promovatei Brighton, acolo unde ne asteptam sa se impuna, mai ales ca si cotele la pariuri sunt foarte bune, 1.50 la Unibet. De la aceeasi ora, Tottenham va juca si ea in deplasare, pe terenul celor de la Watford, intr-o partida complicata pentru londonezi. Vice-campioana Angliei este in scadere de forma, de aceea ne asteptam ca Watford sa profite de acest lucru, astfel ca recomandam un pariu pe gol marcat de gazde, la o cota de 1.38 la Unibet.

Meciul etapei este fara dubii cel dintre Arsenal si Manchester United, doua dintre cele mai titrate echipe ale fotbalului englez, ce va avea loc sambata, de la ora 19:30. “Tunarii” au un parcurs perfect pe teren propriu in actuala editie de campionat, reusind sa castige toate cele sapte partide de pana acum, in acestea marcand 20 de goluri, incasand patru. Cel mai probabil Arsenal va marca, insa pare greu de crezut ca va scapa fara gol primit, avand in vedere faptul ca va infrunta o echipa foarte puternica, de aceea ne asteptam la un duel cu reusite la ambele porti, Unibet oferind o cota de 1.65 pentru acest pariu.

Duminica, in ultimul meci al etapei, Manchester City primeste vizita celor de la West Ham, intr-o partida ce va incepe la ora 18:00. “Cetatenii” au un parcurs excelent in aceasta stagiune, aflandu-se pe primul loc in clasament, in timp ce West Ham se afla pe pozitia a 18-a, fiind in zona retrogradarii. In fiecare dintre ultimele sase infruntari directe s-au marcat minim trei goluri, asa ca ne asteptam la un deznodamant asemanator, de aceea recomandam un pariu pe “peste 2,5 goluri”, la o cota de 1.36 la Unibet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *