Stadion

Stade Gaston Petit

Competitie

Ligue 2

Programare

Vineri, 21:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Vineri 20.04.2018, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul Chateauroux – Niort, din cadrul rundei a 34-a a ligii secunde din Franta.

Cei de la Chateauroux se claseaza in acest moment pe pozitia a 7-a a clasamentului din Ligue 2, cu 54 de puncte acumulate in 33 de partide de campionat. Africanul S. Sarr este golgheterul echipei in campionat, acesta avand 8 goluri inscrise pana acum. Gazdele au parte de evolutii alternante in campionat, cu 6 puncte obtinute in ultimele 5 etape. Dupa doua infrangeri consecutive, cei de la Chateauroux au reusit sa obtina un succes pe terenul celor de la Tours, cu scorul de 1-0. Gazdele au pierdut doar una din ultimele 6 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 0-2 in fata celor de la AC Ajaccio.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

De partea cealalta, Niort ocupa pozitia a 13-a a clasamentului ligii secunde din Franta, echipa reusind sa adune 38 de puncte, dupa 33 de etape. Africanul A.D. Ndoh este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 12 goluri inscrise pana in acest moment. Oaspetii se afla intr-un continuu impas, cu 3 remize consecutive inregistrate in campionat. Acestia au terminat la egalitate in fata celor de la Sochaux (scor 1-1), Clermont (scor 2-2) si Lens, 2-2 etapa precedenta . Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Noiembrie 2014, incheiata cu scorul de 0-1.

Chateauroux are parte de un sezon destul de bun, echipa fiind in cursa pentru promovarea in Ligue 1. Acestia se afla la un punct distanta de locul 5 ocupat de Clermont, iar lupta este una acerba. Intre locurile 4 si 10 sunt doar 6 puncte distanta, asadar orice pas gresit pe acest final de sezon poate fi fatal. De partea cealalta, Niort este fara sanse de promovare si fara emotii mari in privinta retrogradarii, asadar ma astept sa nu aiba motivatie. Tinand cont si de avantajul terenului propriu, ma astept la o partida dominata in intregime de cei de la Chateauroux.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Chateauroux – Niort: 1 solist

Pont cota mare Chateauroux – Niort: 1 pauza / 1 final

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania