Stadion

Ilie Oana

Competitie

Cupa Romaniei

Programare

Marti, 19:00

Televizare

Digi Sport 1

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Marti, 24 octombrie, de la 18:00 avem Cupa Romaniei, iar unul dintre duelurile saispsrezecimilor este Petrolu Ploiesti – CS Mioveni.

Petrolul Ploiesti s-a reinventat, iar dupa ce a reusit sa paticipe in urma cu doar cativa ani in cupele europene, aceasta si-a declarat falimentul si a revenit cu forte proaspete inca din ultima liga valorica a Romaniei. Astfel, acum se afla in Liga a 3-a, acolo unde se descurca cu brio, dar avand in vedere acest fapt, pentru a ajunge aici, echipa din Ploiesti a avut nevoie sa joace inca trei meciuri. “Lupii galbeni” au trecut la pas de Titu, Moreni si Agricola Borcea, echipe pe care le-a invins la cel putin doua goluri diferenta. De altfel, meciul din turul anterior a fost cel mai usor, Petrolul Ploiesti trecand cu 4-1 de Agricola Borcea, o alta echipa din ligile inferioare ale Romaniei.

Ponturi Fotbal – Setubal – Ferreira – Primeira Liga

Estádio do Bonfim Primeira Liga Duminica, 18:00 Nu este televizat 1 solist...
Braga - Rio Ave

Ponturi Fotbal – Guimaraes – Braga – Primeira Liga

Estádio D. Afonso Henriques Primeira Liga Duminica, 22:15 Nu este televizat 1...

Ponturi Fotbal – FC Porto – Rio Ave – Primeira Liga

Estádio do Dragão Primeira Liga Duminica, 20:00 Nu este televizat 1 solist...

Ponturi fotbal Roda – Utrecht – Eredvisie

Parkstad Limburg Stadion Eredivisie Duminica, 13:30 Nu este televizat 1 solist...

Ponturi fotbal Feyenoord – Heracles – Eredivisie

De Kuip Eredivisie Duminica, 15:30 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

De partea cealalta CS Mioveni este echipa, care, teoretic trebuie sa fie mai bine cotata, ea evoluand in liga secunda, acolo unde o face cu brio, reusind sa se pastreze neinvinsa de cinci meciuri. Mai mult, in urma cu doar cateva zile, aceasta a jucat un derby al judetului Arges, impotriva celor de la FC Arges, meciul terminadnu-se asa cum a inceput, 0-0, ceea ce a facut-o pe CS Mioveni sa cada pe locul 5 in liga secunda, cu 22 de puncte, cu zece puncte in spatele echipei de pe primul loc. Cu toate acestea, pentru a ajune aici, aceasta a fost si ea nevoita sa treaca de un tur din Cupa Romaniei, acolo unde a avut nevoie de prelungir pentru a trece de ACS Sirineasca, echipa pe care a invins-o cu 4-2 dupa loviturile de la 11m.

Evident Mioveni pleaca cu prima sansa, cel putin la o prima vedere, insa, casele de pariuri ne contrazic putin, deoarece ofera gazdelor o cota mai buna, dar intr-o usoara crestere. Una peste alta, sunt echipe care joaca destul de inchis, astfel, ma astept ca meciul sa nu aiba parte de spectacol, chiar daca Petrolul o sa fie sustinuta de cateva mii de fani, asa cum au obisnuit cei venti pe “Ilie Oana”.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Petrolul – Mioveni: gazdele marcheaza sub 1,5 goluri

Pont cota mare Petrolul – Mioveni: scor corect 0-0

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania