Stadion

Oakwell

Competitie

Championship

Programare

Sambata, 17:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Sambata 13.01.2018, incepand cu ora 17:00, va avea loc duelul Barnsley – Wolves, din cadrul etapei a 27-a a ligii secunde din Anglia.

Cei de la Barnsley se gasesc pe pozitia a 19-a a clasamentului din Championship, cu 26 de puncte acumulate pana in acest moment. Galezul T. Bradshaw este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 7 ori pana in acest moment. Gazdele se afla pe o panta ascendenta in campionat, cu 4puncte obtinute in ultimele 2 etape. Dupa o remiza cu Reading pe teren propriu, acestia au reusit sa o invinga pe Sunderland in deplasare etapa precedenta, cu scorul de 1-0. Gazdele nu se pot baza in acest duel pe accidentatul R. Hedges.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Wolves se claseaza pe prima pozitie a clasamentului din Championship inaintea acestei etape, cu 61 de puncte acumulate in 26 de partide de campionat. Brazilianul L. Bonatini este omul cheie al oaspetilor in acest sezon, acesta avand 12 reusite in campionat. Oaspetii se afla intr-o forma extrem de buna in campionat, cu 3 succese inregistrate in ultimele 4 partide. Etapa precedenta, Wolves a reusit sa se impuna pe teren propriu, scor 3-0 . C. Ikeme, J. Mason si P. Ofosu Ayeh nu vor efectua aceasta deplasare, din pricina unor probleme de ordin medical.

Wolves are parte de un sezon foarte bun, fiind o candidata certa la promovare in Premier League. Barnsley a reprezentat insa mereu o echipa dificila pentru fosta echipa a lui Ganea, in ultimele 3 dueluri directe inscriindu-se nu mai putin de 11 goluri. Ma astept la o partida frumoasa, cu ocazii de ambele parti, fiind dificil de prezis o invingatoare. Recomandarea mea de aceasta data este una bazata pe goluri, cat mai multe la numar.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Barnsley – Wolves: peste 2.5 goluri

Pont Barnsley – Wolves: peste 3.5 goluri

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania