Stadion

Zvezda Stadium

Competitie

Premier League

Programare

Luni, 17:30

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Luni, 16 octombrie, de la ora 17:30, pe “Zvezda Stadium” din Perm, se joaca Amkar – Tosno, ultimul duel din cadrul etapei cu numarul 13 din Premier League.

Amkar Perm nu a inceput deloc bine sezonul acesta, fiind etape bune in josul clasamentului, insa, in ultimele cinci etape a suferit o crestere substantiala. Cu patru victorii in aceste jocuri, ea a urcat pe locul 9, cu 14 puncte, cu doua lungimi mai multe decat Dinamo Moscova, prima echipa aflata pe loc retrogradabil. In etapa anterioara, in ciuda faptului ca are cea mai slaba ofensiva din campionat, Amkar a reusit sa se impuna cu 1-0 pe terenul celor de la Kazan, gratie golului reusit de polonezul Janusz Gol, fiind al treilea succes consecutiv fara gol primit.

Echipa probabila: Nigmatullin – Belorukov – Conde – Sivakov – Milijkovic – Ryazantsev – balanovich – Gol – Idowu – Komolov – Prokofjev

Ponturi Fotbal – Setubal – Ferreira – Primeira Liga

Estádio do Bonfim Primeira Liga Duminica, 18:00 Nu este televizat 1 solist...
Braga - Rio Ave

Ponturi Fotbal – Guimaraes – Braga – Primeira Liga

Estádio D. Afonso Henriques Primeira Liga Duminica, 22:15 Nu este televizat 1...

Ponturi Fotbal – FC Porto – Rio Ave – Primeira Liga

Estádio do Dragão Primeira Liga Duminica, 20:00 Nu este televizat 1 solist...

Ponturi fotbal Roda – Utrecht – Eredvisie

Parkstad Limburg Stadion Eredivisie Duminica, 13:30 Nu este televizat 1 solist...

Ponturi fotbal Feyenoord – Heracles – Eredivisie

De Kuip Eredivisie Duminica, 15:30 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Tosno inca lupta pentru evitarea retrogradarii, ea aflandu-se pe locul 14, cu 12 puncte, cu trei mai multe decat Anzhi, echipa care pentru moment este lanterna rosie a Premier League-ului din Rusia. Totusi, cu un nou joc foarte bun, asa cum s-a intamplat in editia anterioara, aceasta ar putea sa paraseaza aceasta zona. In etapa anterioara, Markov a inscris unicul gol al meciului cu Akhmat Grozny, reusind sa aduca cea de-a treia victoria a celor de la Tosno, in acest sezon, dar evident, ea a venit intr-un joc disputat pe teren propriu.  Interesant este faptul ca in cele cinci deplasari ala cesteia, s-au strecurat celelalte doua victorii din campionat.

Echipa probabila: Yurchenko – Dudiev – Dugalic – Shakhov – Chernov – Poletanovic – Karnitski – Galiulin – Rocha – Melkadze – Zabolotnyi

Aflata intr-o forma foarte buna, cu patru victorii in ultimele cinci dueluri, Amkar Perm cred ca areo sansa buna de a face din nou un meci bun, din acest motiv cred ca daca se deschide scorul, prima ocazie o sa vina din partea echipei gazda.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Amkar – Tosno: gazdele marcheaza primul gol

Pont cota mare Amkar – Tosno: gazdele castiga

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania