Stadion

Stadium Municipal

Competitie

Ligue 1

Programare

Sambata, 21:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Sambata 21.04.2018, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul Toulouse – Angers, din cadrul rundei a 34-a a primei ligi din Franta.

Cei de la Toulouse se claseaza in acest moment pe pozitia a 17-a a clasamentului din Ligue 1, cu 30 de puncte acumulate in 32 de partide de campionat. Africanul M. Gradel este golgheterul echipei in campionat, acesta avand 6 goluri inscrise pana acum. Gazdele traverseaza o perioada extrem de slaba, cu doar 2 puncte obtinute in ultimele 5 etape. Dupa o remiza pe teren propriu cu Strasbourg, acestia au suferit doua infrangeri consecutive: un 2-0 pe terenul celor de la Lyon si un 0-1 in fata celor de la Dijon, etapa trecuta. Gazdele nu se pot baza in acest duel pe accidentatii Y. Bodiger, Q. Boisgard si Y. Cahuzac.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

De partea cealalta, Angers ocupa pozitia a 13-a a clasamentului primei ligi din Franta, echipa reusind sa adune 37 de puncte, dupa 33 de etape. Africanul K. Ekambi este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 17 goluri inscrise pana in acest moment. Oaspetii se afla pe o panta ascendenta, cu 5 puncte acumulate in ultimele 3 partide de campionat. Etapa precedenta, cei de la Angers au inregistrat a doua remiza consecutiva, dupa un 1-1 pe teren propriu in fata celor de la Nice. Y. Andreu, P. Capelle, B. Ketkeophomphone, L. Puyo si J. Reine Adelaide nu vor efectua aceasta deplasare, din pricina unor probleme de ordin medical.

Ambele echipe au avut parte de un sezon asemanator, acestea fiind in pericolul retrogradarii. Angers se afla insa intr-o forma mult mai buna ca adversara sa, avand o singura infrangere suferita in ultimele 5 etape. De partea cealalta, Toulouse vine dupa doua infrangeri consecutive in campionat, asadar moralul jucatorilor este cu siguranta scazut. Ma astept la o partida dominata in intregime de cei de la Angers, nefiind exclus chiar un succes al acestora.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Toulouse – Angers: x2

Pont cota mare Toulouse – Angers: 2 solist

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania