Specialistii nostri va ofera in acest articol cotele la pariuri pentru meciurile din cadrul etapei cu numarul 14 din Ligue 1. Cu ajutorul sugestiilor de mai jos, puteti oricand sa alcatuiti un bilet cu o cota mai mult decat decenta.

Primul meci al acestei etape este cel dintre Saint-Etienne si Strasbourg, care se va juca vineri, de la ora 21:45. Gazdele sunt cotate cu prima sansa la casele de pariuri, iar judecand dupa valoarea lor, ar trebui sa obtina victoria, avand in vedere faptul ca adversara este una modesta, ba mai mult, beneficiaza si de avantajul propriului teren. Asadar, la Unibet, un pariu pe victoria gazdelor primeste cota 1.95.

Sambata, in primul meci al zilei, Nantes, echipa aflata pe locul al cincilea in clasament, merge pe terenul celor de la Rennes, intr-o partida extrem de echilibrata. Cele doua nu impresioneaza in ofensiva, gazdele marcand 15 goluri in cele 13 etape de pana acum, in timp ce oaspetii au punctat doar de 12 ori, de aceea recomandam un pariu ce prevede putine goluri, cel mult doua, la o cota de 1.46 la Unibet. Tot sambata, de la ora 21:00, Bordeaux va face deplasarea pe terenul lui Caen, intr-o partida in care golurile ar trebui sa vina la ambele porti, mai ales ca si cotele la pariuri sunt destul de atractive, 1.93 la Unibet.

Duminica sunt programate trei meciuri extrem de interesante, Nice si Lyon deschizand ziua, cele doua urmand sa se intalneasca pe “Allianz Riviera”. Gazdele au evolutii foarte slabe in campionat, in comparatie cu sezonul trecut, ocupand locul 17, in timp ce oaspetii au un parcurs destul de bun,aflandu-se pe ultima treapta a podiumului. Recomandam un pariu bazat pe goluri, cel putin cate unul marcat de fiecare echipa, la o cota de 1.48. La scurt timp, Marseille va intra si ea in actiune, urmand sa primeasca vizita celor de la Guingamp, intr-o partida in care ne asteptam ca echipa gazda sa obtina victoria, la Unibet primind o cota de 1.50.

Ultimul meci al etapei este de asemenea si cel mai interesant, in care campioana en-titre Monaco, primeste vizita liderului PSG. Monegascii nu mai impresioneaza in ofensiva ca in sezonul precedent, insa chiar si asa, au cifre bune in atac, la fel si parizienii, care dispun de jucatori extrem de ofensivi. Ne asteptam la un meci spectaculos, avand in vedere faptul ca in teren se infrunta cele mai puternice echipe din Ligue 1, de aceea mizam pe faptul ca se vor marca minim patru goluri, la o cota de 1.90 la Unibet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *