Etapa a 15-a din La Liga propune meciuri extrem de interesante, care va vor fi prezentate in acest articol, in care puteti gasi si cotele la pariuri.

Deportivo Alaves – Las Palmas este meciul ce deschide etapa in La Liga, urmand sa se joace vineri, de la ora 22:00. Meciul acesta este unul destul de greu de anticipat, avand in vedere faptul ca in teren se infrunta doua echipe iesite din forma, care dezamagesc in acest sezon, asa ca recomandam sa evitati pariurile pe acest duel.

Sambata, de la ora 17:15, va avea loc un meci extrem de interesant, in care Real Madrid si Sevilla vor fi protagoniste, cele doua urmand sa se intalneasca pe “Santiago Bernabeu”, acolo unde spectacolul nu are voie sa lipseasca. Majoritatea intalnirilor dintre cele doua s-au incheiat cu reusite la ambele porti, iar in aceasta infruntare avem toate motivele sa credem ca vom asista la un deznodamant asemanator, mai ales ca si cotele la pariuri sunt destul de bune, 1.41 la Unibet. In aceeasi zi, de la 21:45, Valencia si Celta Vigo se intalnesc pe “Mestalla”, intr-o partida in care ne asteptam ca golurile sa vina in numar mare, minim trei fiind de ajuns pentru a ne aduce profit, la o cota de 1.55 la Unibet.

Duminica, de la 17:15, Atletico Madrid o infrunta pe Real Betis in deplasare, intr-un meci in care recomandam un pariu pe goluri, minim doua marcate, intr-o cota de 1.30 la Unibet. Seara, de la 21:45, Barcelona merge pe “Estadio de la Ceramica”, acolo unde o va infrunta pe Villarreal. Ne asteptam ca spectacolul sa fie la inaltime, de aceea recomandam tot un pariu pe goluri, minim trei marcate in meci primind o cota foarte buna la Unibet, 1.53.

In ultimul meci al etapei, Espanyol primeste vizita celor de la Girona, cele doua urmand sa se intalneasca pe “Estadio Cornella-El Prat”, acolo unde anticipam un meci echilibrat, cu putine reusite, cel mult doua, intr-o cota de 1.75.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *