Stadion

Wirsol Rhein-Neckar Arena

Competitie

Europa League

Programare

Joi, 22:05

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Joi, 19 octombrie, de la ora 22:05, pe “Wirsol Rhein-Neckar Arena” joaca Hoffenheim – Basaksehir, un meci din Grupa C a Europa League.

Hoffenheim a intrat intr-un con de umbra, iar in ultimele trei meciuri disputate in toate competitiile s-au dat goluri de ambele parti, dar nu a reusit sa castige. Cel mai recent exemplu a venit de la finalul saptamanii trecute, atunci cand pe acelasi stadion a venit Augsburg, echipa in fata careia a reusit sa inscrie de doua ori, dar a castigat un singur punct, tabela aratand 2-2. Din nefericire pentru trupa lui Julian Nagelsmann, aceasta este obligata sa castige toate jocurile disputate pe teren propriu pentur a spera la o calificare, deoarece ea se afla pe ultimul loc pentru moment, cu 0 puncte, contrar faptului ca a inscris de fiecare data cel putin cate un gol, insa, de fiecare data a pierdut cu 1-2, in fata celor de la Braga si Ludogorets.

Ponturi fotbal Fjolnir – KR Reykjavik – Pepsidelid

National Arena Pepsidelid Luni, 22:15 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi fotbal Akureyri – Keflavik – Pepsidelid

Akureyrarvollur Pepsidelid Luni, 19:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi fotbal Vestmannaeyjar – Hafnarfjordur – Pepsidelid

Hasteinsvollur Pepsidelid Luni, 18:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi fotbal Wattens – Ried – Eerste Liga

Alpenstadion Eerste Liga Luni, 17;30 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi fotbal Neustadt – Innsbruck – Eerste Liga

Wiener Neustadt Eerste Liga Luni, 17;30 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Basaksehir este echipa sustinuta din banii publici ai autoritarilor din Istanbul, iar aceasta a facut senzatie in ultimele doua sezoane de Super Lig. In editia anterioara, aceasta a termiant chiar pe locul al doilea, drept pentru care si-a inceput aventura europeana in Champions League, dar a fost eliminata si acum evolueaza in grupele Europa League, acolo unde se afla pe penultimul loc in Grupa C, cu un singur punct dupa primele doua jocuri. Singurul punct pe care vicecampioana Turciei l-a luat, a fost in urma cu o luna, atunci cand remiza la 0 cu echipa romanilor Cosmin Moti si Claudiu Keseru, in chiar etapa inaugurala.

Nefiind o obsinuita a cupelor europene, BAsaksehir este pentru prima data in fata celor de la Hoffenheim, ceea ce-I ofera acesteia statut de outsider. Avand in vedere ca Hoffe nu trece deloc prin cel mai bun moment al sezonului, ma astept ca mobilizarea sa fie mai mare, iar la final sa inscrie cu un gol mai mult decat Basaksehir si astfel, sa-si treaca in cont primele trei puncte.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Hoffenheim – Basaksehir: gazdele castiga

Pont cota mare Hoffenheim – Basaksehir: X pauza / 1 final

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania