Zlatan Ibrahimovic nu va juca la Cupa Mondiala. Starul nationalei Suediei a cochetat cu o revenire, insa se pare ca decizia acestuia de a se retrage este definitiva.

Ibrahimovic si-a anuntat anul trecut retragerea de la echipa nationala, declarand atunci ca aceasta decizie este una definitiva. Suedia insa a avut parte de o campanie de calificare foarte buna, ajungand la baraj, in fata Italiei. Acolo, nordicii au evoluat foarte bine, invingand in mansa tur cu scorul de 1-0 si remizand in mansa retur, scor 0-0. Jakob Johansson a fost eroul suedezilor in mansa tur, reusind sa inscrie unicul gol in minutul 61. Dupa aceasta calificare istorica, atacantul celor de la LA Galaxy a pornit pe retelele de socializare cateva zvnouri conform carora isi va face ultima aparitie la mondialul din Rusia.

Lars Richt, selectionerul nationalei Suediei a reactionat imediat dupa ultimele zvonuri, acesta declarand ca a vorbit deja cu starul nordicilor. Iata ce a declarat acesta, conform celor de la skysports:

“Mi-a spus ca decizia sa este una definitiva. Zlatan Ibrahimovic nu va mai evolua pentru nationala Suediei si nu este in planurile noastre pentru Cupa Mondiala.”

Zlatan Ibrahimovic a parasit-o pe Manchester United in aceasta iarna, pentru LA Galaxy. Acolo, suedezul a debutat cu o dubla de senzatie, in prezent avand 3 goluri inscrise in 4 partide oficiale. Pentru nationala Suediei, Ibrahimovic a evoluat intre 2001 si 2016 in 116 partide oficiale, si a reusit sa inscrie de 62 de ori.