[mashshare]

Stadion

Windsor Park

Competitie

Preliminariile Campionatului Mondial

Programare

Joi, 21:45

Televizare

Nu e transmis

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

In aceasta seara, de la ora 21:45, actuala campioana mondiala, Germania, se va deplasa pe “Windsor Park”, acolo unde va da piept cu Irlanda de Nord. Anticipam spectacol in partida Irlanda de Nord – Germania.

Irlanda de Nord nu se poate ridica la nivelul adversarei sale, dispunand de un lot mai slab, e drept, fapt pentru care astazi porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, desi beneficiaza de avantajul propriului teren. “Armata-alb” verde are evolutii laudabile in actuala campanie de calificare, in acest moment aflandu-se pe locul al doilea in clasamentul grupei C, asigurandu-si un loc la baraj. Nationala pregatita de Michael O’Neill a adunat 19 puncte in cele opt partide de pana acum, reusind sase victorii si o remiza, pierzand doar o data, chiar contra adversarilor de astazi, in aceste partide marcand 16 goluri, incasand doar doua. Irlanda de Nord se afla intr-o forma foarte buna, venind dupa o serie de cinci victorii consecutive, invingand Azerbaijan, Norvegia, San Marino si Cehia.

Real Madrid - Atletico Madrid

Ponturi fotbal – Real Madrid – Atletico Madrid – Supercupa Europei

National Arena Champions League Duminica, 21:45 TS 1, DS1, TVR 1 1 solist Egal...
Wolverhampton Wanderers - Everton

Ponturi fotbal – Wolverhampton Wanderers – Everton – Premier League

National Arena Champions League Duminica, 21:45 TS 1, DS1, TVR 1 1 solist Egal...
Bournemouth - Cardiff City

Ponturi fotbal – Bournemouth – Cardiff City – Premier League

National Arena Champions League Duminica, 21:45 TS 1, DS1, TVR 1 1 solist Egal...

Germania este fara indoiala o echipa mai puternica, fiind una dintre cele mai valoroase nationale din lume, fapt pentru care astazi porneste cu prima sansa la casele de pariuri, desi este dezavantajata de faptul ca va evolua in deplasare. Nationala pregatita de Joachim Low se afla pe primul loc in grupa C, cu punctaj maxim fiind la cinci puncte de adversara de astazi, avand nevoie de o remiza pentru a-si asigura calificarea directa la turneul din Rusia. Nemtii au un golaveraj foarte bun, in cele opt partide de pana acum marcand nu mai putin de 35 de goluri, primind doar doua. Reprezentativa Germaniei este neinvinsa de mai bine de un an, ultima data cand pierdea se intampla in iulie 2016, la Campionul European din Franta, pierzand chiar contra tarii gazda, de atunci legand 17 partide fara esec.

Meciul de astazi poate fi decisiv in ceea ce priveste calificarea la campionatul mondial din Rusia, de aceea ma astept ca cele doua nationale sa faca tot posibilul pentru a obtine victoria, astfel ca voi miza pe faptul ca vom avea parte de un meci spectaculos, in care golurile vor veni in numar mare, minim trei fiind suficiente pentru a ne aduce profit.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Irlanda de Nord – Germania: peste 2,5 goluri

Pont cota mare Irlanda de Nord – Germania: peste 3,5 goluri

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

[mashshare]