[mashshare]

Stadion

Hampden Park

Competitie

Cupa Mondiala

Programare

Joi, 21:45

Televizare

Digi Sport 2
1 solist
Egal
2 solist
Mai multe cote

Joi, 05 octombrie, de la ora 21:45, are loc partida Scotia-Slovacia, un duel din runda cu numarul 9 a calificarilor pentru Cupa Mondiala.

Scotia ocupa pozitia a 4-a a clasamentului Grupei F, cu 14 puncte obtinute in cele 8 etape si un golaveraj de 14 goluri marcate si 10 primite. Nationala antrenata de Gordon Strachan nu a mai participat la un turneu final de mai bine de 18 ani, ultima experienta fiind cea de la campionatul mondial din 1998, cand erau eliminati in grupe, de atunci ratand fiecare editie a calificarilor. Scotienii au un parcurs foarte bun, in precedentele 5 meciuri fiind neinvinsi, obtinand 3 victorii si remizand de 2 ori. Acestia au reusit sa surprinda placut in aceasta editie de calificari, atunci cand au luptat de la egal la egal cu nationala Angliei, obtinand un rezultat de egalitate.

Echipă probabilă Scoţia – Gordon, Robertson, Mulgrew, Martin, Tierney, Fletcher, McArthur, Phillips, Snodgrass, Forrest, Griffiths.

Real Madrid - Atletico Madrid

Ponturi fotbal – Real Madrid – Atletico Madrid – Supercupa Europei

National Arena Champions League Duminica, 21:45 TS 1, DS1, TVR 1 1 solist Egal...
Wolverhampton Wanderers - Everton

Ponturi fotbal – Wolverhampton Wanderers – Everton – Premier League

National Arena Champions League Duminica, 21:45 TS 1, DS1, TVR 1 1 solist Egal...
Bournemouth - Cardiff City

Ponturi fotbal – Bournemouth – Cardiff City – Premier League

National Arena Champions League Duminica, 21:45 TS 1, DS1, TVR 1 1 solist Egal...

De partea cealalta Slovacia se afla pe pozitia a 2-a in clasament, reusind sa acumuleze 15 puncte si avand un golaveraj de 14 goluri marcate si 6 primite. Slovacia incearca sa revina la campionatul mondial, ultima participare fiind in urma cu patru ani, cand reusea sa se califice in optimi, acolo unde era invinsa de Olanda, finalista acelei editii. In etapa precedenta nationala condusa de Jan Kozak a fost invinsa in deplasarea din Anglia cu scorul de 2-1, dupa ce a deschis scorul in minutul 3′ prin golul marcat de Stanislav Lobotka.

Echipă probabilă Slovacia – Dubravka, Pekarik, Gzomber, Skriniar, Hubocan, Lobotka, Kucka, Mak, Hamsik, Weiss, Nemec.

In meciul tur jucat pe 11 octombrie 2016, Slovacia a reusit sa se impuna la scor de neprezentare. Gazdele vor fi nevoite sa atace pentru a spera la locul 2 al Grupei F, iar oaspetii vor incerca cu siguranta sa inchida jocul, fiind multumiti si cu un rezultat de egalitate. In concluzie voi miza pe un rezultat de egalitate sau pe victoria Slovaciei.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania
Pont Scotia-Slovacia: x2
Pont cota mare Scotia-Slovacia: 2

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania
[mashshare]