Specialistii nostri va ofera in acest articol cotele la pariuri pentru meciurile din cadrul etapei cu numarul 17 din Bundesliga. Cu ajutorul sugestiilor de mai jos, puteti oricand sa alcatuiti un bilet cu o cota mai mult decat decenta.

Vineri, de la ora 21:30, va avea loc primul meci al etapei cu numarul 17 din Bundesliga, in care Borussia Monchengladbach si Hamburg vor fi protagoniste. “Manjii” nu trec printr-o perioada grozava, venind dupa trei partide fara succes, insa in acest duel au ocazia perfecta sa intrerupa seria negativa, avand in vedere faptul ca vor da piept cu o adversara modesta. Asadar, recomandam un pariu pe victoria echipei gazda, la o cota de 1.74 la Unibet.

Sambata, de la ora 16:30, Schalke va merge pe terenul celor de la Eintracht Frankfurt, acolo unde nu va avea un meci usor. Recomandam sa evitati pariurile pe soliste si sa mizati pe varianta golurilor, minim doua fiind suficiente pentru a ne aduce profit, mai ales ca si cotele la pariuri sunt bune, 1.36 la Unibet. De la aceeasi ora, Bayern Munchen va face deplasarea pe terenul lui Stuttgart, intr-o partida in care ne asteptam ca golurile sa vina in numar mare, minim trei, la o cota de 1.53. Seara, de la 19:30, Borussia Dortmund si Hoffenheim, doua echipe ce se lupta pentru locurile de Champions League, se vor intalni pe “Signal Iduna Park”, acolo unde ne asteptam ca reusitele sa vina la ambele porti. Acest pariu primeste cota 1.46 la Unibet.

Duminica se joaca doua meciuri, ambele fiind foarte interesante. De la 16:30 se va desfasura disputa dintre Hannover si Bayer Leverkusen, in care ne asteptam ca reusitele sa vina atat la o poarta, cat si la cealalta, intr-o cota de 1.58. De la 19:00, RB Leipzig, vice-campioana din sezonul trecut, va primi vizita celor de la Hertha Berlin. In acest meci, recomandam un pariu pe victoria echipei gazda, care primeste cota 1.61 la Unibet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *