Stadion

Tallaght Stadium

Competitie

Tallaght Stadium

Programare

Joi, 21;45

 

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Joi seara, de la ora 21:05, pe “Tallaght Stadium” va avea loc disputa dintre Shamrock Rovers si AIK Stockholm, partida programata in primul tur de calificare al Europa league.

Shamrock Rovers n-a surprins pe nimeni cand incheia editia trecuta de Premier Division pe locul al treilea, postura datorita careia a revenit si in cupele europene, unde a jucat de foarte multe ori de-a lungul anilor. Considerata si acum o forta a fotbalului irlandez, acum se afla pe locul 4, dupa 25 de etape, partea buna fiind ca nu a pierdut de patru meciuri oficiale. Totusi, cea mai recenta confruntare a venit in stagiul de pregatire scurt pe carel-a avut, iar pe 7 iulie a pierdut cu 0-7 in fata campioanei Scotiei, Celtic Glasgow, dar scorul nu este deloc relevant, tehnicianul Stephen Bradley a folosit o garnitura formata din rezerve.

Ponturi Pariuri – MOL Vidi – Dudelange – Calificari Champions League

Pancho Arena (Felcsút) Champions League Marti, 21:15 Nu este televizat 1...
Legia Varsovia - Korona Kielce

Ponturi Pariuri – Legia – Cork City – Calificari Champions League

Stadion Wojska Polskiego (Warsaw) Champions League Marti, 22:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Steaua Rosie Belgrad – Spartaks – Calificari Champions League

Stadion Rajko Mitić (Belgrade) Champions League Marti, 21:30 Nu este televizat...
HJK - Inter Turku

Ponturi Pariuri – HJK – Vikingur – Calificari Champions League

Telia 5G-Areena (Helsinki) Champions League Marti, 19:00 Nu este televizat 1...
FC Copenhaga - Brondby

Ponturi Pariuri – FC Copenhaga – Horsens – Superliga

Telia Parken (Copenhagen) Superliga Luni, 19:00 Nu este televizat 1 solist...

Aik Stockholm a reluat campionatul de putin timp, Allsvenskan a fost intrerupt pentru doua saptamani datorita Campionatului Mondial si a faptului ca nationala Suediei a fost angrenata in fazele superioare. “Galben-negrii” au reinceput aventura cu capul sus, castigand cu 4-1 in deplasarea de la Trelleborgs, ramanand singura echipa inca neinvinsa din campionatul intern, un aspect mai putin important, cunoscand adevarata ei valoare. De astfel, an de an are ca obiectiv participarea in cupele europene si abia apoi daca se paote sa castige titlul, pe care anul trecut l-a pierdut in fata celor de la Malmo FF. Pe langa seria de mecuri de invincibilitate, faptul ca inscrie aproape meci de meci este un alt plus, ofensiva celor de la AIK marcand in 12 din cele 13 meciuri oficiale in care a fost angrenata de la startul campionatului si pana in prezent.

Pana acum n-am avut un duel direct, dar daca este sa ne raportam strict la forma de moment, AIK Stockholm este echipa de la care ar fi normal sa vedem goluri. Cu toate astea, ambele am vazut a au inclinatie spre defensiva, iar acest aspect are sanse mari sa influenteze rezultatul final. Cu toate astea si cu un joc defensiv foarte bun, la fluierul de final ma astept ca jucatorii de valoare din lotul oaspetilor sa-si spuna cuvantul, iar echipa lor sa castige.

Top case pariuri

UnibetSportingbetNetbetBetfairFortuna

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Shamrock Rovers – AIK Stockholm: sub 2,5 goluri

Pont cota mare Shamrock Rovers – AIK Stockholm: scor corect 0-1

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania