Stadion

Olympiastadion

Competitie

DFB Pokal

Programare

Miercuri, 19:30

Televizare

Telekom Sport 2

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Hertha Berlin – FC Koln este un mei ce are fluierul de start programat la ora 19:30, urmand sa se desfasoare pe “Olympiastadion”, acolo unde anticipez un succes al formatiei gazda.

◘ Hertha Berlin este favorita acestei infruntari, conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, asa cum era si normal de altfel, fiind ce-i drept o echipa mai puternica, cu evolutii ceva mai bune in actuala stagiune, care de asemenea dispune si de avantajul propriului teren. Gazdele acestei infruntari nu impresioneaza in actuala stagiune, in clasamentul campionatului german ocupand doar pozitia a 11-a, in timp ce in Europa League se afla pe ultimul loc in grupa, sub echipe modesta ca Zorya sau Ostersunds. In turul precedent al Cupei Germaniei, echipa pregatita de Pal Dardai a dat piept cu Hansa Rostock, pe care a invins-o cu 0-2 in deplasare. Hertha Berlin trece printr-o perioada nefasta, in ultimele 11 meciuri oficiale obtinand o singura victorie, pe teren propriu contra celor de la Leverkusen.

Ponturi Pariuri – Start – Kristiansund – Eliteserien

Sparebanken Sør Arena (Kristiansand) Eliteserien Duminica, 19:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Bodo Glimt – Sandefjord – Eliteserien

Aspmyra Stadion (Bodø) Eliteserien Duminica, 19:00 Nu este televizat 1 solist...
Lillestrom - Brann

Ponturi Pariuri – Haugesund – Lillestrom – Eliteserien

Haugesund Stadion (Haugesund) Eliteserien Duminica, 19:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Rosenborg – Valerenga – Eliteserien

Lerkendal Stadion (Trondheim) Eliteserien Duminica, 21:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Japonia – Senegal – Cupa Mondiala

Central Stadium (Yekaterinburg) Cupa Mondiala Duminica, 18:00 TVR 1, TVR HD 1...

◘ FC Koln, ca valoare, este apropiata de adversara sa, insa astazi porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, asa cum era si normal, fiind dezavantajata de faptul ca va evolua in deplasare. “Tapii” dezamagesc in acest sezon, in campionatul german aflandu-se pe ultima treapta a clasamentului, cu doar doua puncte acumulate, iar in Europa League ocupa de asemenea ultimul loc al grupei, avand sanse mici la calificarea in urmatoarea faza a competitiei. Singura victorie obtinuta de echipa lui Peter Stoger in acest sezon a fost cea din disputa cu Leher, din turul precedent al Cupei Germaniei, in care s-a impus cu 0-5, de atunci legand 12 partide consecutive fara succes, zece dintre acestea incheindu-se cu infrangere.

Hertha Berlin este o echipa ceva mai buna in acest sezon, dispunand si de un lot usor mai valoros, iar cum astazi are de partea sa si avantajul propriului teren, ma astept sa obtina victoria si implicit calificarea in optimile Cupei Germaniei.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Hertha Berlin – FC Koln: gazdele castiga minim o repriza

Pont cota mare Hertha Berlin – FC Koln: peste 2,5 goluri

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania