Ce înseamnă GG3+ la pariuri?

Ce înseamnă GG3+ la pariuri?

Ce înseamnă GG3+ la pariuri? Tu știai despre acest pronostic? Dacă ar fi să numim cel mai popular tip de pariu compus în ceea ce privește fotbalul, acesta ar fi GG3+. Poate că această abreviere pune puțin în dificultate pariorii începători, care joacă la pariuri de puțin timp. 

Foarte probabil însă, cei mai experimentați știu despre ce este vorba. Acest tip de pariu prezintă, de fapt, într-o singură selecție, două tipuri de pariu. Vorbim despre: ambele marchează și peste 2.5 goluri în meci.

Îți recomandăm să arunci o privire și peste următoarele articole:

Cum funcționează pariul GG3+?

La un meci echilibrat între două echipe mari cota ca ambele echipe să înscrie și să se marcheze peste 2.5 goluri este undeva în jurul valorii de 2.5. Atenție, nu confundați acest tip de pariu cu opțiunea “ambele marchează sau peste 2.5 goluri”. 

Pentru ca pariul tip GG3+ să fie câștigător trebuie ca ambele formații să marcheze și meciul să nu se termine cu scorul de 1-1. Fiind un tip de pariu compus din două opțiuni, la 3+ vom avea întotdeauna cote mai mari decât la opțiunile “ambele echipe înscriu”, respectiv “peste 2.5 goluri”. De precizat că acest tip de pariu îl poți găsi doar la meciuri de fotbal.

Exemplu pariu GG3+

Alternative pentru pariul GG3+

Simți că un meci va produce spectacol, însă nu ești dispus să rișți o cotă atât de mare precum cea pentru opțiunea GG3+? Atunci poți alege pariul ”ambele echipe marchează” sau pariul “peste 2.5 goluri”.

La fel de bine poți alege opțiunea “Ambele înscriu sau peste 2.5 goluri”. Aici un pariu va fi câștigător dacă se îndeplinește minim unul dintre cele două ponturi: ori ambele echipe înscriu, ori se marchează minim 3 goluri în partidă. 

Anumite case de pariuri nu oferă însă cote doar pentru ca ambele echipe să înscrie și să se marcheze peste 2.5 goluri. Acestea mai pot oferi 3 variante, care conțin un pont pentru fiecare dintre aceste două tipuri de pariuri. Astfel, poți să mai pariezi pe faptul că ambele înscriu și vor fi marcate sub 2.5 goluri, nu înscriu ambele și vor fi marcate peste 2.5 goluri, respectiv nu înscriu ambele și vor fi marcate sub 2.5 goluri. 

Totodată, ni se mai pot oferi câteva alternative la acest tip de pariu. Este vorba despre “Rezultat final sau peste 2.5 goluri”, respectiv “Rezultat final sau ambele echipe marchează”. În acest caz vorbim tot despre două opțiuni de pariu combinate într-una singură. Astfel, pariul va fi câștigător dacă echipa pe care ai mizat va câștiga sau dacă vor fi înscrise minim 3 goluri, respectiv dacă echipa pe care ai mizat va câștiga sau ambele formații vor înscrie.

Avantaje și dezavantaje ale tipului de pariu GG3+

Ce avantaje are pariul GG3+?

  • Posibilitatea câștigării indiferent de rezultatul final

Unul dintre cele mai mari avantaje îl reprezintă acela că nu te interesează care dintre echipe va câștiga sau dacă meciul se va încheia cu un rezultat de egalitate. Pe tine tot ce te interesează este să înscrie ambele echipe și să se marcheze minim 3 goluri în meci.

  • Poți câștiga încă din prima repriză

Un alt avantaj este acela că, spre deosebire de alte pariuri pe fotbal, aici nu trebuie să aștepți fluierul final pentru că pariul tău să fie validat câștigător. Încă din prima repriză putem avea parte de un spectacol în care să marcheze ambele echipe, respectiv să se marcheze minim 3 goluri.

  • Șansă mare că pariul să fie câștigător la derby-uri

Partidele echilibrate între echipe mari din campionate puternice au mari șanse să producă spectacol. Astfel, șansele de a se marca de ambele părți sau de a se înscrie minim 3 goluri cresc foarte mult. Iar cotele pentru această opțiune de pariu sunt destul de mari. Sigur, ar trebui să consultăm și ultimele rezultate ale echipelor ce se duelează înainte de a plasa acest pont.

Ce dezavantaje are pariul GG3+?

  • Lipsa de control în cazul parierii pre-live

Anumite case de pariuri îți oferă posibilitatea de a paria live pe această opțiune, nu doar pre-live. Ar fi mai bine să mizezi live pe acest tip de pariu, mai ales dacă respectivul meci poate fi vizionat în transmisiune directă. 

Dacă vei paria pre-live pe această opțiune vei avea o oarecare lipsă de control și asta din mai multe motive. Cel mai mare impediment este acela că nu vei cunoaște starea gazonului, iar asta influențează mult desfășurarea partidei.

  • Imposibilitatea plasării unei singure contre

Dacă ai plasat un bilet cu mai multe selecții și îți mai lipsește doar această selecție pentru ca biletul să fie câștigător, probabil vei dori să pui o contră. Asta, pentru a te asigura că vei genera profit indiferent de rezultat. 

Doar că nu există o singură opțiune care să contreze varianta GG3+. Cea mai la îndemână contră pentru GG3+ cuprinde două variante și anume: nu înscriu ambele, respectiv sub 2.5 goluri. Cotele pentru aceste două variante sunt însă destul de mici, neavând siguranța că vor fi ambele câștigătoare. Astfel, înclin să cred că o eventuală contră formată din două opțiuni este destul de păguboasă.

Care sunt campionatele în care s-a marcat cel mai mult în acest sezon?

Sigur, cu cât un meci se anunță a fi mai spectaculos datorită numelor oponentelor sau a ultimelor rezultate ale lor, cota pentru GG3+ scade. Cu greu vei găsi însă o cota mai mică de 1.8 pentru acest tip de pariu.

În acest sezon am avut ligi care au văzut multe reușite. Printre cele mai cunoscute ligi în care au predominat meciurile în care au fost înscrise peste 2.5 goluri sunt: Premier League Anglia (64.74%), Eredivisie Olanda (63.73%), Bundesliga Germania (62.42%), A-League Australia (61.34%), a doua ligă din Germania (60.78%) sau a doua ligă din Olanda (60.26%). 

Strategii de pariuri în care poți folosi opțiunea GG3+ 

Martingale

Este cea mai cunoscută strategie, iar opțiunea GG3+ se pliază perfect pe aceasta. Pentru cei care nu știu, strategia Martingale presupune dublarea mizei în cazul unui pariu necâștigător. Asta presupune o cotă minimă de 2.00 pentru a fi sigur de profit indiferent de pasul la care te afli. 

Deseori, opțiunea GG3+ din cadrul unui meci de fotbal prezintă o cotă mai mare de 2.00. Astfel, ai putea încerca strategia Martingale, spre exemplu, pe fiecare etapă a unei ligi la care meciurile să nu se suprapună. 

Luând o etapă a unei ligi șansele mi se par mai mari ca un pariu de acest gen să fie câștigător decât dacă vei lua 7-8 meciuri în mod aleatoriu. Spre exemplu, în acest sezon regulat de Superliga României, acolo unde meciurile încep la ore diferite, nu am avut nicio etapă în care să nu iasă pontul GG3+. Iar în toate etapele strategia a ieșit fără emoții, în sensul că nu a fost nevoie să aștepți ultimele două meciuri pentru a vedea dacă pariul va fi câștigător.

Pariază pe derby-uri

După cum aminteam ceva mai sus, ai o șansă mai mare ca opțiunea GG3+ să fie câștigătoare într-un derby. Să nu uităm că aici avem o cotă mai mare de 2.00, în general. Așadar, dacă am paria aceași miză pe toate derbyurile dintr-un sezon de fotbal, să zicem, am putea genera profit chiar dacă am avea mai multe pariuri necâștigătoare decât pariuri câștigătoare. 

Spre exemplu, în acest sezon de Premier League am avut 30 derbyuri între echipele din Big 6. Dintre acestea, în 16 opțiunea GG3+ a fost câștigătoare, iar profitul a fost unul mulțumitor.

Nu recomand, în schimb, să pariezi o asemenea opțiune pe un derby din Europa de Est și Sud-Est. Mă refer la ligile din România, Serbia, Grecia, Turcia, chiar și Ucraina și lista ar putea continua. Aici atmosfera din tribune este incendiară de multe ori, iar asta ar putea influența apetitul ofensiv al echipelor. 

O altă recomandare ar fi aceea de a plasa această opțiune pe derby-uri în prima parte a campionatului. În retur deja se fac calcule privind clasamentul final, iar din această cauză echipele ar putea fi mai prudente în derby-uri.

Case de pariuri sportive online la care găseșți opțiunea GG3+ 

Case de pariuri sportive online recomandate

  • Betano

24 RON Pariu Gratuit FARA DEPUNERE

COD PROMO: RO24

Cu o ofertă foarte bogată de pariuri și promoții săptămânale, Betano pare casa de pariuri ideală la care să-ți creezi cont. Aici poți viziona în transmisiune directă cele mai importante turnee și meciuri, dar nu numai. Betano prezintă multe funcții utile, pe care cu siguranță le vei aprecia, mai ales dacă eșți începător în lumea pariurilor și nu ai prea multă inspirație.

Bonusul de înregistrare este de 500 lei, iar condițiile de rulaj nu sunt deloc grele. Aici vei întâlni opțiunea GG3+ la meciurile importante de fotbal sub denumirea “ambele echipe înscriu&Peste/Sub 2.5”. 

Ai nu una, nu două, ci 4 variante de pariere pentru această opțiune. Prima spune că ambele marchează și că vor fi peste 2.5 goluri în meci, a doua că ambele înscriu și vor fi sub 2.5 goluri, a treia că nu înscriu ambele și vor fi peste 2.5 goluri, iar a patra că nu înscriu ambele și vom avea sub 2.5 goluri.

  • Superbet

222 Rotiri Gratuite & 80 RON Pariu Gratuit

Bonus extra: PANA LA 500 RON BONUS

Este o casă de pariuri foarte apreciată în rândul românilor, care beneficiază și de agenții stradale. În mediul online Superbet prezintă multe promoții, o ofertă foarte bogată, dar și funcții ajutătoare pentru pariori. Aceștia se pot inspira din biletele altor pariori, lucru care cu siguranță este foarte apreciat. 

Bonusul maxim de bun-venit este de 500 lei, acordat în urma primelor 3 depuneri. Aici opțiunea GG3+ se găsește sub denumirea “GG&Peste 2.5 goluri”. Putem paria dacă asta se va întâmplă sau nu în meci. 

  • Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash & 50 RON gratuiti

Bonusul de bun-venit la această casă de pariuri este tot de 500 lei, acordat însă sub forma  unui pariu fără risc. La asta se adaugă freebeturi totale de 50 lei, dar și 300 rotiri gratuite. Pariul fără risc ți se va acorda dacă primul tău pariu plasat la Unibet pe bani reali (din contul tău) va fi necâștigător.

Unibet ne întâmpină cu o ofertă foarte bogată la pariuri. Aici includem transmisiunile în direct pe toate meciurile dintr-o anumită competiție, nu neapărat din fotbal. Casa de pariuri nu prezintă opțiunea GG3+. În schimb, la competițiile importante de fotbal avem secțiunea “Creare pariu”. Aici putem plasa pe un bilet două sau mai multe selecții din același meci. Astfel, putem folosi această secțiune pentru a miza atât pe faptul că ambele echipe vor înscrie, cât și pe faptul că se vor marca minim 3 goluri în meci. 

  • 888sport
25 lei Bonus Free Play

Te așteaptă cu un bonus la înregistrare în valoare maximă de 500 lei, la care se adaugă 40 rotiri gratuite. Bonusul îl vei primi doar după ce vei rula suma depusă de două ori, pe cote minime de 1.6.

Oferta de pariere a 888sport este una bogată. Prezintă și un așa-numit club, unde vei fi recompensat cu puncte pentru activitatea ta pe site. Această casă dispune și de promoții. Cea mai populară este “Super 8”, promoție desfășurată săptămânal la care poți participa gratuit. 

Nu prezintă în ofertă pariul combinat GG3+. În schimb, îl poți plasa pe bilet folosind funcția “Bet Builder”. Aceasta îți dă voie să plasezi pe un bilet două sau mai multe selecții din același meci. Astfel, poți paria, folosind această funcție, pe faptul că ambele echipe vor marca, dar și pe faptul că vor fi înscrise peste 2.5 goluri.

  • Winbet

20 RON FARA DEPUNERE SI FARA RULAJ + 200 rotiri gratuite

La pariuri sportive această casă te întâmpină cu un bonus de înregistrare de maxim 180 lei. Bonusul se acordă sub formă de freebet, în urma primelor 3 depozite. Astfel, la prima depunere ți se va acorda un freebet de 30 lei, la a doua unul de 50 lei, iar la a treia vei primi un freebet de maxim 100 lei. Un lucru inedit este acela că Winbet îți permite să folosești freebeturile doar la pariurile live. 

Oferta de pariuri este una bogată, iar promoții avem o mulțime. La fel se poate spune și depre funcțiile speciale. Aici includem funcția “Bet Builder”, care te lasă să plasezi pe bilet două sau mai multe selecții din același meci. Nu avem însă nevoie de ea pentru a paria un pariu tip GG3+. Opțiunea se găsește în ofertă sub denumirea de “Total goluri&Ambele echipe marchează”. În cadrul acestei opțiuni ni se pun la dispoziție 4 variante: Sub 2.5&Da, Sub 2.5&Nu, Peste 2.5&Da, respectiv Peste 2.5&Nu.

Concluzii și sfaturi finale

Pariul GG3+ este, practic, o combinație de două pariuri. Pentru a fi câștigător, trebuie ca  ambele formații să marcheze, dar și să fie înscrise peste 2.5 goluri în partidă. La majoritatea caselor online putem plasa acest tip de pariu. Ori prin prezentarea opțiunii propriu-zise, ori prin funcția “Bet Builder”. Aceasta îți propune să plasezi două sau mai multe selecții din același meci pe un singur bilet.

Personal, plasez această opțiune, care poate fi găsită doar la meciuri de fotbal, pe derby-uri. Nu recomand însă derby-urile din Europa de Est și de Sud-Est, acolo unde atmosfera poate deveni incendiară, iar spectacolul din teren ar putea avea de suferit. De asemenea, recomand a se folosi opțiunea GG3+ cu preponderență în prima parte a campionatului.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON