Pontul zilei din fotbal: Confruntarea titanilor la Al Nassr vs Inter Miami?

Pontul zilei din fotbal, 1 februarie 2024, vine din fotbal, iar meciul selectat anunta un spectacol de zilei mari. Este vorba de Al Nassr si Inter Miami, confruntarea care trebuia fi data intre Ronaldo si Messi. Ultimul meci amical a echipei patronata de David Beckham, Inter Miami, s-a confruntat cu Al Hilal, meci castigat de echipa saudita cu scorul de 4-3.

Pentru mai multe pariuri sportive, bonusuri multiple fara depunere, rotiri gratuite te asteptam in cadrul comunitatii noastre pe TELEGRA, accesand linkul de mai jos.

<<GRUP TELEGRAM GRATUIT>>

PARIUL ZILEI DIN FOTBAL, 1 FEBRUARIE 2024: AL NASSR vs INTER MIAMI

Inter Miami a jucat un meci amical destul de spectaculos cu echipa saudita cu cele mai mari sanse la castigarea titlului, Al Nassr. 7 goluri au fost marcate in meciul pierdut de Messi & Compania in amical, insa in aceasta seara avem un alt meci cu pontential mare de spectacol.

Rezumat meci Al Hilal vs Inter Miami

Cu siguranță un plan pentru care proprietarii celor două echipe își frecau mâinile de satisfacție, gândindu-se la beneficiile de imagine și la banii pe care urma să-i genereze evenimentul.

Dar, din nefericire, Cristiano Ronaldo și marele său rival, Lionel Messi  nu se vor înfrunta în amicalul de joi dintre Al Nassr și Inter Miami, programat la ora 20:00.

Ronaldo nu va juca impotriva lui Messi.

Cristiano se află în etapa finală a recuperării înainte de a se alătura echipei. Ne așteptăm ca în următoarele zile să înceapă să se antreneze cu echipa. Deci, evident, va însemna că este absent la meci (împotriva Inter Miami)”, adauga antrenorul celor de la Al Hilal, Castro

Toată strategia a fost dată peste cap de accidentarea recentă a fotbalistului portughez, care a suferit o leziune la gamba stângă. Cristiano Ronaldo nu s-a refăcut în timp util pentru a juca, poate pentru ultima dată până la finalul carierei, împotriva lui Messi.

Statistici la Al Nassr – Inter Miami

  • 13 suturi pe spatiul portii;
  • 7 suturi pe langa poarta;
  • 10 cornere;
  • 1 singur cartonas galben

Cod bilet: 993Z – LKQBWH

250 Rotiri Gratuite - Gates of Olympus & 1200 RON de Bun Venit

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON