Pariu special din grupele de calificare UCL

Astazi avem parte de meciuri care de care mai interesante, insa pentru unii granzi ai Europei nu este chiar asa. Echipe precum Real Madrid, Bayern Munchen, Arsenal, Man City, Barcelona sunt deja calificate si s-ar putea sa vedem rotatii de jucatori in cadrul primului 11. Insa, am identificat in cadrul casei de pariuri Betfair, singura casa de pariuri licentiata in Romania care nu percepe taxe la depuneri si retrageri, o cota speciala bazata pe goluri in cadrul meciurilor din UCL care vor incepe la orele 22:00.

Astazi mizam pe goluri la cele 6 evenimente ce vor avea loc la orele 22:00 si anume: FC Copenhaga vs Galatasaray, Inter Milano vs Real Sociedad, Man Utd vs Bayern Munchen, Napoli vs Braga, Salzburg vs Benfica, Union Berlin vs Real Madrid.

Bonusuri si promotii Betfair

Bonusul de Bun Venit este de 100% pana la 550 RON. Bonusul poate fi creditat in fiecare saptamana. Pentru fiecare din primele 11 depuneri de la Betfair primim 100% pana la cel mult 50 RON. Depuneti cel putin 50 RON si pariati aceasta suma pentru a primi un bonus de 50 RON cu rulaj x6 la cota minima 1.60.

Pariul special din grupele de calificare UCL

Minimum 19 goluri la o cota de 2.00 in cadrul casei de pariuri Betfair pentru jocurile de la orele 22:00. Sunt dueluri echilibrate, insa echipe precum Inter, Man Utd, Napoli tintesc pentru o calificare sau pentru o pozitionare mai buna in clasamentul final al grupei. Ma astept la multa calitate ofensiva, avand in vedere ca anul acesta a fost cel mai frutificat din punct de vedere al numarului de goluri marcate din toata istoria UCL.

In cazul in care folosesti aplicatia BETFAIR Sportbook, iti voi arata mai jos un video cu tutorialul care iti arata unde gasesti cotele speciale din fotbal. E simplu si dureaza cat un videoclip pe Tik-Tok.

Pentru a plasa un pariu special trebuie sa APASATI: Sportbook > Fotbal > Pariuri Speciale

Daca ti-a placut articol si esti interesat si tu de astfel de pariuri zilnice, de bonusuri 5 Ron/ zilnice acordate pentru pariurile combinate, de 25 de rotiri gratuite la Sloturi la fiecare 14 zilei, te invit sa ti deschizi cont cu un simplu click pe oferta de mai jos. Si nu uita! Retragi instant pe card cu 0% COMISION!

100% BONUS până la 550 RON

sursa foto: uefa.com

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON